Jump to content

Recommended Posts

Posted

jeśli chcesz to kup za 1zł, ale za rok odnowienie to koszt 100zł... w razie sprzedaży domeny również trzeba bedzie im dopłacic ok 100zl za wydanie kodu authinfo... wybór należy do Ciebie ;)

Posted (edited)

1. Czytaj forum!

2. Jak już zapytałeś a nie czytałeś, to słuchaj co mówią Ci inni.

MasterofPoland wyrażnie Ci napisał dlaczego nie i co poleca.

3. Jak się połakomiłeś na darmową domenę w naziwe to sie teraz męcz ;)

Pozdrawiam,

Bartek.

Edited by BartX
Posted (edited)
Polecamy ...

To jest Was dwóch ?

Proszę nie wypowiadać się w imieniu innych.

Jeśli chcesz zarejestrować domenę pod swój serwis, to jest to niezły wybór choć za przedłużenie zapłacisz znacznie więcej niż u innych.

Zwłaszcza za IDNa.

Ja osobiście polecam domeny.tv ( nie myl z domeny.pl ;) )

Przynajmniej można przeprowadzić cesję w wersji elektronicznej choć nie są to jedyne ich zalety.

Edited by Kangur
Posted

Ja na szczęście kończę współpracę z nazwa.pl. Pozostało jeszcze do przetransferowania z 20 domenek i to będzie wszystko.

Nie polecam tej firmy.

Posted

W nazwie mam jeszcze tylko 4 domeny, wszystkie będę przenosił. Nazwa nadaje się wyłącznie dla osób nie związanych z branżą domenową, które kupują z myślą o firmie itp. Cesja w tej firmie to istny koszmar...

Posted

Szczerze? To bezpiecznie się czuję jak domeny mam w nazwa.pl ;)

Nie wiem czy u innych rejestratorów moje domeny (te najlepsze) byłyby bezpieczniejsze.

Posted

U innych rejestratorów domeny też są bezpieczne a nie jest tak drogo jak w nazwie wiec po co przepłacać i się męczyć w razie sprzedaży....

Posted (edited)

Idiotyzm w Nazwie.pl to chleb powszedni poczynając od procedury auth info, a kończąc na magicznych regulaminach wewnętrznych, które to nie są nikomu poza pracownikami znane, ale trzeba się do nich stosować. Kompletny kabaret ...

Nazwa.pl = Domeny.pl we wrsji lite ;)

Edited by Saint
Posted
Szczerze? To bezpiecznie się czuję jak domeny mam w nazwa.pl ;)

coś jak 5 zwykłych zamków w drzwiach. W przypadku kopa nie ma różnicy czy są dwa czy pięć - drzwi wylecą.

M