Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kupiłem taką domenę: tanibilet.pl

Śladu po niej nie ma w sieci, chociaż ktoś ją wcześniej miał.

Co o niej myślicie?

Posted
Wygląda mi na to że wydałeś kasę na śmiecia jeśli już ktoś ja miał - dla mnie BAN w Google

W archive.org też nie ma, więc nie mów hop, mogła po prostu nigdy nie być wykorzystana i dlatego nie ma jej w wyszukiwarkach.

Poza tym patrzysz na nią z pozycji pozycjonera, trudno cię winić, ale ja biorę domenę ze względu na nazwę, a nie na przeszłość. sex.com też bym wziął, nawet jeśli miałaby bana we wszystkich wyszukiwarkach. ;-)

Guest anglik
Posted
tanibilet na euro2012 ? ;)

Wedle rozkładu ;) , to rzeczywiście może byc tani bilet na euro.

Myślę że domena ma duży potencjał.

Pozdrawiam.

Posted
Raczej cienko: 500-1000 zl.

Jeżeli zysk z inwestycji wynosi 2500-5000% jak sam wyceniasz to czy jest to raczej cienko?

Posted
Jeżeli zysk z inwestycji wynosi 2500-5000% jak sam wyceniasz to czy jest to raczej cienko?

Pewnie chodziło mu o to, że raczej cienko jak na mnie. ;-)

Ale w sumie mnie taka kwota zadowala, tylko nie wiem czy nie lepiej potrzymać tę domenę...

Posted
Pewnie chodziło mu o to, że raczej cienko jak na mnie. ;-)

Ale w sumie mnie taka kwota zadowala, tylko nie wiem czy nie lepiej potrzymać tę domenę...

Przytrzymaj raczej. Skoro masz lepsze zyski i nie potrzebujesz gotówki na teraz ;) przed euro będzie jak znalazł. To o parę długości lepsze niż taniebiletynaeuro2012.net.pl i co tam jeszcze zostało zarejestrowane. Według mnie domena będzie zyskiwała na wartości. Jest krótka, treściwa ma ładne keywordy i dobrze jej z oczu patrzy. ;)

Posted
Według mnie domena będzie zyskiwała na wartości. Jest krótka, treściwa ma ładne keywordy i dobrze jej z oczu patrzy. ;)

To samo pomyślałem, dlatego ją wziąłem. Ale raczej wiążę ją z branżą przewozową (np. tanie linie lotnicze i autokarowe) niż z Euro, ale oczywiście na bilety sportowe czy imprezowe też się nada. Jedyny problem: nie mam czasu i umiejętności, żeby coś tam stawiać. Więc albo sprzedaż, albo współpraca/podwykonawstwo...

Posted

Najlepiej wszystkie bilety i na samoloty i na pociągi i do kina i na koncert i na mecze euro i na zwiedzanie zamku w Malborku. Domena nie ogranicza tematyki, dlatego uważam, że jest ok.

Posted
Najlepiej wszystkie bilety i na samoloty i na pociągi i do kina i na koncert i na mecze euro i na zwiedzanie zamku w Malborku. Domena nie ogranicza tematyki, dlatego uważam, że jest ok.

Dlaczego w Malborku? ;)

Posted

Jest tak jak PB napisal, przyzwyczail mnie do troche lepszych domen.

Moja ulubiona z jego zasobow to parapsychologia.pl. Przydala by mi sie. ;)

Wycenilem ja kiedys na forum na min. 10 000 zl i teraz nie chce jej taniej sprzedac. ;);)

Posted
Dlaczego w Malborku? ;)

A dlaczego nie? Można też w Warszawie, Lublinie i gdzie tam jeszcze te zamki są. Wejściówki do piramidy Chejchopsa też można sprzedawać. Ważne, żeby klienci na to byli!

Posted
To samo pomyślałem, dlatego ją wziąłem. Ale raczej wiążę ją z branżą przewozową (np. tanie linie lotnicze i autokarowe) niż z Euro, ale oczywiście na bilety sportowe czy imprezowe też się nada. Jedyny problem: nie mam czasu i umiejętności, żeby coś tam stawiać. Więc albo sprzedaż, albo współpraca/podwykonawstwo...

Jeśli jesteś zainteresowany domenami z tej branży to mam kilka:-)

np: TaniePrzewozy.pl, TransportLotniczy.pl

Twoja domena warta od 500zł wzwyż. Fajna na serwis o którym mówisz.