Jump to content

Recommended Posts

Posted

do lwica.pl dolozylem lwice.pl

czy takie domeny w komplecie warto trzymac, albo ewentualnie probowac je sprzedawac jako pakiet?

Guest anglik
Posted

Może jakieś zoo ją odkupi, albo jakiś park krajobrazowy w Afryce.

Pozdrawiam.

Posted
do lwica.pl dolozylem lwice.pl

czy takie domeny w komplecie warto trzymac, albo ewentualnie probowac je sprzedawac jako pakiet?

... rozumiem, że chodziło Ci o usługi "towarzyskie :D

Lwica, jako domena dla prowadzącej indywidualna działalność, a Lwice dla działalności Agencji :)

Nie wiem, czy na strony dla dorosłych będzie pasowała. Prędzej odstrasza swoją wymową tych wszystkich niespełnionych biedaków, nadciągających w kierunku Agencji :D

Pozdrawiam.

Posted
... rozumiem, że chodziło Ci o usługi "towarzyskie :D

Lwica, jako domena dla prowadzącej indywidualna działalność, a Lwice dla działalności Agencji :)

Nie wiem, czy na strony dla dorosłych będzie pasowała. Prędzej odstrasza swoją wymową tych wszystkich niespełnionych biedaków, nadciągających w kierunku Agencji :D

Pozdrawiam.

te domeny najbardziej pasuja mi na serwis o silnych i drapieznych kobietach - np. w biznesie

Posted

jakby co to mam zarezerwowane karibu.pl i mysze.pl, ala.pl dorzucisz swoje lwice.pl a Paweł goryle.pl i malpa.eu, camelson wpusci swoje sikorki.pl a delarossa udostępni ninjaturtles.biz i możemy zacząć kręcić "z kamerą wśród domen" :)

Posted
jakby ktoś chciał dołączyć to tchorzofretki.pl są wolne (;

... pekari.pl również :P To taki afrykański, dziki odpowiednik dzika :)

Posted
jakby co to mam zarezerwowane karibu.pl i mysze.pl, ala.pl dorzucisz swoje lwice.pl a Paweł goryle.pl i malpa.eu, camelson wpusci swoje sikorki.pl a delarossa udostępni ninjaturtles.biz i możemy zacząć kręcić "z kamerą wśród domen" :P

wypraszam sobie, ja swoich sikorek nie wpuszcze byle gdzie :P . To sa szanujące się samiczki, które nie będą przebywać z jakimiś małpami! :P

PS. No chyba, że za odpowiednią sumę $$$ :)