Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zamierzam uruchomic pod jedna z moich domen sklep internetowy.Poniewaz jest to dosc niszowa sprawa raczej z mala konkurencja nie chce inwestowac w platne rozwiazania.Artykulow jest dosc malo,mysle ze wszystko zakmnie sie w liczbie 50szt.Czy ktos zna skrypt mini esklepu ktory na poczatek dalby rade przetestowac sens wiekszej inwestycji?.

Posted (edited)
Pytanie laika.Czy takie rozwiazania zawieraja w sobie juz grafike?.

Też jestem wielkim laikiem, ale z tego co mi wiadomo - jeśli idzie o produkty "opensolution" (które przytoczył rocker) - zawierają.

Np. top logo możesz sobie zmienić na swoje, inne pomniejsze elementy pewnie też (jeśli o taką "grafikę" Ci chodziło :rolleyes: ...).

Edited by yarowa
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Quick Cart w darmowej wersji jest dosyć ubogi.

Co do opencart.com ( http://demo.opencart.com/). Ile może szacunkowo kosztować autorska grafika, integracja z internetowymi płatnościami, aukcjami allegro.

Jak ktos się tym zajmuję lub jest w stanie podac ciekawe namiary poproszę PW.

pozdr

Edited by grastabakalator
Posted
Quick Cart w darmowej wersji jest dosyć ubogi.

Co do opencart.com ( http://demo.opencart.com/). Ile może szacunkowo kosztować autorska grafika, integracja z internetowymi płatnościami, aukcjami allegro.

Jak ktos się tym zajmuję lub jest w stanie podac ciekawe namiary poproszę PW.

pozdr

Ja ostatnio zainteresowałem się bliżej Presta Shop.

Całkiem nieźle się prezentuje.Powstają ciekawe moduły np do allegro (za ok 50zł).

• 2 weeks later...