Jump to content

Recommended Posts

Posted

Fajna,podoba mi sie ale to z racji tego iz jestem blisko branzy.Nie jest to segmenty.pl ale i tak napewno sporo warta.

Mysle ze 20-30k.

Posiada jakis ruch?.

BTW Jesli ktos jest zainteresowany segmentami w okolicach Marek,Wolomina itp to serdecznie zapraszam :).

Posted (edited)

Niech ci bedzie nie zamierzam sie klocic ale ja jestem przekonany ze jest to mozliwe.W ciagu 2 tyg. dopialem 2 umowy na 2 segmenty.Jeden klient zalatwia taka domene w takiej cenie.

Jak networker bedzie zainteresowany zeby sprzedac za taka cene jak podales to ja biore :)

Edited by mikepolarny
Posted (edited)

Myślę, że Mike trochę za bardzo poszalałeś z tą ceną, średnie, wysokie x.xxx jak się zgłosi klient, niskie jak będzie go trzeba poszukać. Nie jest to jakies bardzo pożądane słowo kluczowe, żeby miało tyle kosztować. Chillout :)

ps. nie doczytałem że nie trzeba szukać

.

za taka cene jak podales to ja biore
Edited by przemowild
Posted

Segmenty zaczynaja dopiero powodzenie.Sa tansze niz domy a niewiele drozsze niz mieszkania(przynajmniej kolo Warszawy).Wiem ile sie zarabia na takim jednym segmencie i dlatego podalem taka wycene jaka widzicie.

Posted
Segmenty zaczynaja dopiero powodzenie.Sa tansze niz domy a niewiele drozsze niz mieszkania(przynajmniej kolo Warszawy).Wiem ile sie zarabia na takim jednym segmencie i dlatego podalem taka wycene jaka widzicie.

Koledzy wyżej chyba mają na myśli segmenty w domu - no takie regały, a Ty pewnie 'domy'. :)

Posted

okolice średniego x,xxx

dla przeciętnego Kowalskiego pierwsze skojarzenie to będzie mebel a nie forma zabudowania.

Tak czy siak w obu przypadkach liczba mnoga byłaby bardziej porządana.

Posted

Mnie się segment kojarzył z takim starym, brzydkim meblem jaki był w domu u babci :-)

Obecnie jest to ciąg domów więc myślę, że jak się trafi klient to na dobrą kuchnię powinno być :)

Posted
Wow. Więc ile powinna kosztować willa.pl? :)

Jak ktos potrzebuje to szuka domu,blizniaka albo segmentu.Jeszcze sie nie spotkalem aby ktos kto przyszedl do biura nieruchomosci z ktorym mam stycznosc zapytal o wille :P.

Posted
Jak ktos potrzebuje to szuka domu,blizniaka albo segmentu.Jeszcze sie nie spotkalem aby ktos kto przyszedl do biura nieruchomosci z ktorym mam stycznosc zapytal o wille :P .

Kurde tak myslałem, że ta willa.pl to :);)

Wracając do segment.pl bardzo fajna domena. Od razu kojarzy się z segmentami :P Oczywiście nie mam na myśli mebli.

Posted
Jak networker bedzie zainteresowany zeby sprzedac za taka cene jak podales to ja biore :)

aż tak nisko to nie :P , ale na dzień dzisiejszy sam wceniałem ją w granicach 10-12k netto

Posted (edited)
Jak ktos potrzebuje to szuka domu,blizniaka albo segmentu.Jeszcze sie nie spotkalem aby ktos kto przyszedl do biura nieruchomosci z ktorym mam stycznosc zapytal o wille :).

Wiadomo, że niecodziennie kupuje się wille :P Moim zdaniem taka domena może trafić do biura nieruchomości zajmującego się tylko VIP'ami.

Co do tematu to również 'segment' kojarzy mi się z meblem.

Edited by Cortez
Posted
Wow. Więc ile powinna kosztować willa.pl? :P

Co za zadowolona minka :) No oczywiście heden że warta sporo kasy...A segment.pl to już tradycyjnie w wycenach networkera domena z górnej półki o wartości minimum 10k.

Posted

Prędzej kupi ją firma o takiej nazwie.

Moje pierwsze skojarzenie nie było w ogóle z meblami a segmentem rynku.

Np moja firma działa w segmencie farb do włosów.