Jump to content

Recommended Posts

Posted

kochani, bez jaj - aż tak źle ? ;)

Anestetyki, leki do znieczulenia ogólnego. Niektóre z nich działają przede wszystkim nasennie (np. tiopental, dormicum), inne - oprócz działania wyłączającego świadomość - także przeciwbólowo (np. halotan, ketamina, podtlenek azotu). Anestetyki stosowane są wziewnie (halotan, podtlenek azotu) lub dożylnie (ketamina, tiopental) podczas operacji, w celu zniesienia bólu, świadomości, wywołania niepamięci.

Posted

Domena o małych możliwościach, mam na myśli gdy utworzę sklep i kupię domenę anestetyki.pl to tylko wystawiam tam leki do znieczulenia ogólnego nic więcej. Domena dobra dla producenta leków znieczulających.

Posted
Domena o małych możliwościach, mam na myśli gdy utworzę sklep i kupię domenę anestetyki.pl to tylko wystawiam tam leki do znieczulenia ogólnego nic więcej. Domena dobra dla producenta leków znieczulających.

Takich leków nie kupuje się przez internet.

*parownik.pl

*parowniki.pl

Posted

Bardzo dziękuję panowie

Jeśli chodzi o sprzedaż to też myślałem bardziej o producencie niż o hurtowniku jakimś. Mam nadzieję, że problem ze znalezieniem zainteresowanych nie będzie nie do przeskoczenia ;)

Posted

Bardzo wąskie grono odbiorców - uderzaj jak najszybciej do producentów, aptekarzy, wysyłkowych aptek itp.. Może ktos się zainteresuje, może średnie xxx wyciągniesz.

Posted
Takich leków nie kupuje się przez internet.

*parownik.pl

*parowniki.pl

Dlaczego nie?

Szpitale, lekarze nie mogą kupić czegoś przez internet?

Nie mówię, że ogólnie dostępne dla wszystkich - może być tak, że konta są weryfikowane i dany lekarz może zakupić brakujące leki tego typu.