Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zarejestrowałem domenę z myślą o wyprzedzeniu złych sił, w ręce których mógł wpaść ten adres. ;) Chcę przekazać domenę prawowitemu abonentowi, w połączeniu ze statystykami ruchu, bo domena jest zaparkowana.

Założyłem temat, ponieważ podczas świątecznych rozważań i rodzinnych refleksji, pomyślałem sobie, aby poprosić w zamian za domenę o mszę w intencji osób zajmujących się obrotem domenami. ;)

Na tyle wyceniłem sobie domenę, a na ile Wy wyceniacie. ;)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

No nic teraz przyjedzie czarna limuzyna z obstawą, i pewnie przywiozą walizkę pieniędzy :huh:. Czemu pognało cię w takie strony, chociaż widzę że miałeś dobre intencje, może ludzie bardziej zagłębią się w temat domen i dzięki temu ceny domen wzrosną, a szczególnie idnów . A co do wartości domeny, aż dziwie się że nie zarejestrowali IDN, bo myślę że sporo osób wpisywało ich adres z polskimi znakami :).

EDIT;

Jednak myślę że mogłeś napisać pierw emaila i zaproponować im odkupienie domeny , ciekawy jestem co by ci odpisali. A pieniądze ze wsparcia pewnie mają ;).

Edited by kalion
Posted

spytaj czy nie maja może jakiś giftów od .... :wacko:

a tak na serio domena raczej nic nie warta, ew kilka złotych jeśli radio byłoby zainteresowane