Jump to content

Za co naliczane są pieniądze na parkingach ?

Recommended Posts

Posted

Czy na parkingach pieniądze są liczone tylko za klikniecie w linki sponsorowane czy za klikniecie w obojętnie co...

Np. Po lewej stronie mam jakieś menu, na górze jakieś banerki, a na środku są te linki sponsorowane. Na innej stronie mam wyszukiwarkę, to czy jak ktoś coś wpisze w ta wyszukiwarkę i da szukaj to też dostane kasę ?

No i co lepiej ostawiać, jeden klik czy portal ? Za co dostaje się kasę jak się ustawi portal, bo jak za każdy klikniecie to chyba lepiej portal bo ktoś kto w coś kliknie to ciągle zostaje na stronie i jest szansa że kliknie jeszcze raz a jak jeden klik to od razu jest przekierowywany.

Posted

Aha, czyli jak mam ustawiony portal to różni się to tylko wyglądem linków premiowanych które komponują się z całością strony i kasa z kliknięć jest ta sama, tak ?

I jeszcze pytanie, jak mam ustawić żeby reklamy były w innym języku niz polski, dla domen zagranicznych, np. dla domeny słowackiej słowackie reklamy.