Jump to content

Recommended Posts

Posted

Co myślicie o tej domenie ?

Co prawda narazie nie chce jej sprzedawać bo mam zamiar zrobić forum tak żeby się nauczyć i sprawdzić jakie są z tego zyski, ale jakby mi się nie udało to warta wiedzieć ile domena jest warta :)

Posted
Znowu nikt się nie pokusi o ocenę ?

Może dlatego, że nikt nie widzi w niej wartości..

but keep on trying..

DD

Posted

strasznie nie lubię domen z "forum" w nazwie i nie zarejestrowałbym jej nawet za 1 zł,

jednak coś mi się kojarzy, ze niedawno forumowa domena zostala sprzedana za niezle pieniadze.

Nie pamietam nazwy, moze znajdziesz w dziale sprzedane.

Posted

Dla mnie tez to jakas nieciekawa forma, tak "od dupy strony", jak tak to tylko muzyczneforum.pl, dluzej, ale sensowniej. Lepiej pomysl nad czyms ciekawszym, muzykon.pl jest na przyklad wolne ;-p pozdro.

Posted
Co myślicie o tej domenie ?

Co prawda narazie nie chce jej sprzedawać bo mam zamiar zrobić forum tak żeby się nauczyć i sprawdzić jakie są z tego zyski, ale jakby mi się nie udało to warta wiedzieć ile domena jest warta :huh:

Jak chcesz się dowiedzieć jak załozyc forum to domena jest Ok. Jeśli chodzi o sprzedaż to nie wróże kokosów

Posted
Jak chcesz się dowiedzieć jak załozyc forum to domena jest Ok. Jeśli chodzi o sprzedaż to nie wróże kokosów

do tego nawet domena nie jest potrzebna :huh:

A jeśli chodzi o samą domenę, moim zdaniem - jeśli sam chcesz coś postawić i rozkręcić to ujdzie, ale ze sprzedażą może być ciężko