Jump to content

KlubSamotnych.pl i Babialnia.pl :)

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam z palca rejestracje proszą o wycenę :

KlubSamotnych.pl zastosowanie znane :) tyle teraz singli i w ogóle :huh:

Babialnia.pl to powiedzmy szyld pod stronkę lekko feminizujących Babeczek które sobie piszą o tym i o tamtym i spotykają się i w ogóle jest fajnie ;)

Co sądzicie ?:P

Edited by tyleoile
Posted
Babialnia.pl to powiedzmy szyld pod stronkę lekko feminizujących Babeczek które sobie piszą o tym i o tamtym i spotykają się i w ogóle jest fajnie :)

Klubsamotnych mogę sobie wyobrazić ale babialnię.

Za samo słowo Babeczka i Baba od tych lekko feminizujących kobiet możesz dostać szmatą po plerach. :huh:

Posted

Z tą szmatą po perłach dobre dobre nie słyszałem jeszcze....

:huh: mało w pracy nie wybuchnąłem śmiechem...

ledwo się opanowałem ...

wiesz jest już Babiląd

to dlaczego nie Babialnia zwłaszcza że to zlepek kilku słów, BABA BAWIĆ BAWIALNIA = Babialnia.pl

Miejsce w którym jest dobrze babą :)

nie mylić z Hedena babcie.pl

Posted

Cie go wie

W głębi ducha wierzę w babialnia.pl tylko że nie może jej prowadzić facet tylko jakaś baba :huh: może nawet z perłami trzymając się terminologii

Posted

No nie wiem czy kobiety tak uwielbiają jak mówi się na nie "Baby" :). Babialnia jakoś kojarzy mi się raczej z nosem i jego wydzielinami :huh:.

KlubSamotnych jeszcze jako tako ok, zawsze może powstać tam portal randkowy lub forum samotnych serc.

Posted
Za samo słowo Babeczka i Baba od tych lekko feminizujących kobiet możesz dostać szmatą po plerach. :)

eee mnie właśnie wiecznie wściekła feministka, nauczyła używać terminu "babeczka" :huh:

Podoba mi się "babialnia" - pomysłowa nazwa, taka z przekorą i mogłaby się nadać na coś fajnego dla babeczek (oczywiście z mojego męskiego punktu widzenia)

Posted

No właśnie domainer

ja tez tak myślę

sam bym się nie zdecydował na to gdyby nie to że znam kilka sztuk które posługują się tym terminem.

ceny ceny kochani :huh:

Posted
KlubSamotnych.pl

Gdy tylko przeczytałem "Klub samotnych" zabrakło mi na końcu serc. Według mnie mimo długości "KlubSamotnychSerc" brzmi lepiej. Dziwię się, że nie zarejestrowałeś.

Mimo wszystko ładna ;-).

Posted

KlubSamotnych.pl ma rację bytu, jest wiele osób szukających drugiej połówki, więc szanse na sprzedaż domeny są. Babialnia.pl to wg. mnie :)

A propos klubu samotnych to mi się przypomniał kawał :huh:

Pewna wyjątkowo szpetna kobieta mając dość samotności zdecydowała się w końcu wysłać ofertę do klubu samotnych serc. Po dwóch tygodniach dostała zwrot oferty z dopiskiem:

" Aż tak samotni to my nie jesteśmy"

;)

Posted (edited)

Wziąłem, ponieważ mam jeszcze akurat KlubMilosci*pl + IDN, a ta w pakiecie całkiem przyzwoita.

Jedna z wad działu wycena ;-).

Edited by Interson
Posted

Może do kompletu chcesz klubsamotnych.pl w zasadzie jest na sprzedaż :huh:

dostałem dziś niusa, który spowodował że wszystkie domeny są na sprzedaż a ceny do negocjacji :);)

Posted

KlubSamotnych - dzisiejsi single snobują się na samotnych z wyboru, więc zaszufladkowani do KlubuSamotnych poczuliby się pewnie urażeni ale dla trochę starszych zwłaszcza babeczek :) którym tyka coraz głośniej wewnętrzny zegar oraz dla łysiejących z brzuszkiem miejsce się nada, domenka ładna - do zagospodarowania, ale jak podkreślam - w starszej grupie wiekowej

Babialnia jak ktoś to już napisał, kojarzy się z wydzielinami z nosa :huh: , też się może nadać ale w przeciwieństwie do poprzedniczki tylko do samodzielnej realizacji projektu, nie na odsprzedaż