Jump to content

Recommended Posts

Posted
Oczy mi wyskoczyły jak to przeczytałem na domainnews.pl 3 minuty temu.

Ten debiut w Polsce będzie chyba bardziej trafiony niż eBay'a ;]

I miejmy nadzieję, że wyznaczy nowe trendy wśród rejestratorów. Przedłużenie po max 50 zł dla każdego!

Posted
Ten debiut w Polsce będzie chyba bardziej trafiony niż eBay'a ;]

debiut eBaya to był raczej chybiony niż trafiony ;-)

też mam nadzieję, że za eurodns pójdą inni rejestratorzy i w końcu ceny odnowień będą na poziomie cen rejestracji. ale widać idzie ku lepszemu.

Posted
Te odnowienia są tylko przez pierwszy rok czy na stałe? Bo nie wiem czy nie zacząć transfrować wszystkich swoich domen ;]

dobre pytanie, ale z tego co rozumiem, cena odnowienia jest na stałe. ale cóż szkodzi zapytać u źródła :-) jak znajdę chwilę to do nich napiszę..

Posted
I miejmy nadzieję, że wyznaczy nowe trendy wśród rejestratorów. Przedłużenie po max 50 zł dla każdego!

Przecież ceny odnowień byłyby już niższe, gdyby nie fakt, że NASK oferuje cenę 60 zł za odnowienie. Nie wiem czy Eurodns dokłada do przedłużeń (chyba nie ma innego wyjścia?), ale nie sądzę, żeby inni rejestratorzy się na taki krok zdecydowali, chyba że chcą zbankrutować..

--

Daniel Dryzek

http://www.active24.pl

http://dryzek.com

Posted

ciekawe skąd EuroDNS wie jaką w przyszłym roku otrzymamy z NASK cenę na przedłużenia domen?

ale się nie pogniewam, jeżeli nask chociażby utrzyma cenę z obecnej promocji,

• 2 weeks later...
Posted
no wlasnie... Ktos z Was rejestruje tam w ogole .pl? ;)

Nie chcę wymieniać nazwy mojej firmy, bo i tak zaraz post zostałby pewnie usunięty....ale powiem tak - agencja marketingowa, w której jestem managerem rejestruje w EuroDNS.com (EuroDNS.pl) razem ok. 3000 - 3500 domen. Są to domeny naszych Klientów (zarówno domeny firmowe jak i domeny będące nazwami produktów owych firm).

Nie jestem w stanie wymienić teraz ile jakich domen mamy w EuroDNS, ale ogólnie mówiąc:

1. w EuroDNS mamy indywidualne stawki cenowe, zupełnie inne niż te widoczne na stronie. Prywatne konto ma u nich także kolega, ktory rejestruje ok. 20 prywatnych domen i także dostał od nich ciekawe upusty - wniosek z tego taki, ze nie trzeba obsługiwać setek domen, zeby dostać upust

2. za każdy order mogę zawsze zapłacić kartą online, bez opóźnień, bez zwłoki

3. NAJWAZNIEJSZE - odnowienie domen mam banalnie tanie! U polskich "mega" rejestratorów byliśmy ostro oskubywani z pieniędzy, gdyby nie EuroDNS.

4. Eurodns daje nam możliwość utrzymywać domeny z wszystkimi końcówkami świata w jednym miejscu - dzięki temu nie muszę w pracy skakać po kilku panelach różnych rejestratorów. Ale nawet nie muszę się nad tym zastanawiać bo ceny jakie od nich dostałem są nieosiągalne gdzies indziej.

5. Eurodns bedzie sprzedawał niebawem domeny .ASIA - to powinien być podobny hit jak .eu

(sądzę, że mogę to napisać) Naszym świetnym opiekunem w Eurodns jest Pan Adam Szczypiorski, z którym wszystko można załatwić szybko i miło, oferował nam ostatnio sporo ciekawych propozycji na rejestracje. Sądzę, że jeśli się do niego odezwiecie, możecie liczyć na dobrą ofertę (oczywiście nie na 1 lub 2 domeny).

Zainteresowanym mogę przysłać kontakt na maila do Pana Adama (wolę nie pisać tutaj).

Jakby co, służę radą. Pozdrowienia dla wszystkich "domenowych" ;)

Posted
Nie chcę wymieniać nazwy mojej firmy, bo i tak zaraz post zostałby pewnie usunięty....ale powiem tak - agencja marketingowa, w której jestem managerem rejestruje w EuroDNS.com (EuroDNS.pl) razem ok. 3000 - 3500 domen. Są to domeny naszych Klientów (zarówno domeny firmowe jak i domeny będące nazwami produktów owych firm).

;) No niezła kryptoreklama.

Ja ze swojej strony nigdy nic w EuroDNS nie zarejestruje. Co z tego, że tymczasowo do odnowienia dopłacają (bo NASK im po takiej cenie tego nie oferuje). Ich standardowa cena to 48€, więc ~178zł. Ja dziękuje za takie ceny. Nawet jak dadzą mi zniżkę to mało mnie to będzie interesić.

Posted
:D No niezła kryptoreklama.

Ja ze swojej strony nigdy nic w EuroDNS nie zarejestruje. Co z tego, że tymczasowo do odnowienia dopłacają (bo NASK im po takiej cenie tego nie oferuje). Ich standardowa cena to 48€, więc ~178zł. Ja dziękuje za takie ceny. Nawet jak dadzą mi zniżkę to mało mnie to będzie interesić.

dokladnie 180zl za .pl-kę przegiecie !!!!!!!!!