Jump to content

Recommended Posts

Posted

iPort.pl

Tak szczeze mówiąc to nie miałem nic konkretnego na mysli rejestrując tą domenę ale spodobała mi sie jej forma.

Kombinowałem coś z portalem i wyszło jak wyszło :)

Wszystkie inne konkretne rozszerzenia są zajete, słowo uniwersalne i ten prefix też chyba na czasie....co o tym myślicie?

Posted

z portalem to mi się nie kojarzy bardziej z portem usb alb portem rybackim! Jak dla mni warta max 100zl, ale ogolnie nazwa mi sie podoba, choc moze eport.pl byla by lepsza ale niestety juz zajeta!

Tak piszac ten post moze stworzysz portal iport.pl - Internetowy Port Miłosci ;p

Pozdrawiam

Posted

a co myslicie może o portalu / serwisu na temat akcesoriów Apple? (ipod, iphone etc)

Tak jak na to patrzę to wygląda trochę podobnie :)

Posted

wczoraj wzialem iSkin.pl i iSkin.com.pl ale z myślą o konkretnym przeznaczeniu które jest już częściowo zaaranżowane...

w sumie iPort.pl też może w którymś momencie zacząć coś znaczyć... narazie regfee-100pln

Posted

Czyżbym już widział kolejną manię wśród rejestrujących? Było euro2012, było to nieszczęsne Q, teraz będzie każde słowo z przedrostkiem i?

Co do domeny: wg mnie reg fee... :)

Posted

ten przedrostek "i" ma o wiele bardziej wieksze uzasadnienie niż przedrostek "e"

"i" to moze być zarówna international, internet lub coś relatywnego do produktów Apple.

Chociaż ePort tez nie brzmi źle :)

Porównywanie z domenami typu e***2012 jest chyba nie namiejscu bo to są domeny sezonowe.