Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wiem że nie wszyscy przepadają za domenami anglojęzycznymi ale te mają bardzo wysoki ranking w Google :)

i w jakiś sposób wiażą sie z polskim biznesem i turystyką.....

floors.pl

landmarks.pl

attractions.pl

HD1080.pl

HD1080p.pl

satHD.pl

HDsat.pl

umowaoprace.pl

Co o nich myślicie?

Posted
mają bardzo wysoki ranking w Google :)

co mają??

niestety, ale wszystkie max reg fee. tak jak napisałeś, angielskie wyrazy w .pl to nie najlepsze połączenie, a już szczególnie te Twoje..

no mooże te z HD okażą się dobre.

Posted
co mają??

frazy

"attractions" - 129,000,000

"floors" - 60,500,000

"landmarks" - 22,200,000

"umowa o prace" - 884,000

:)

.....pozatym widze ze np. floors.pl był już kiedyś używany i ma jakiś traffic. Cięzko powiedzieć jaki bo dopiero zaparkowałem.

Istnieją takze co najmniej dwie firmy które prawdopodobnie byłyby zainteresowane. Dalej uwazasz że regfee? :P

Posted
Wyniki 1 - 10 spośród około 169,000 w języku polski dla zapytanie attractions.

etc.

wiem o co chodzi, ale to o niczym nie świadczy. to raz. dwa - Misiek pisał, że _domeny_ mają "wysoki ranking w Google", a nie frazy (po raz kolejny zresztą tak "jasno" się wyraża).

floors.pl - "Istnieją takze co najmniej dwie firmy które prawdopodobnie byłyby zainteresowane" - co to znaczy - że wyraziły już chęć kupna?

Posted
floors.pl - "Istnieją takze co najmniej dwie firmy które prawdopodobnie byłyby zainteresowane" - co to znaczy - że wyraziły już chęć kupna?

Jestem w trakcie przygotowywania oferty, chociaż nie wiem czy nie lepiej byłoby wystawic na aukcję.

Posted
Jestem w trakcie przygotowywania oferty, chociaż nie wiem czy nie lepiej byłoby wystawic na aukcję.

Uszatku jesteś specem od reklamy, Ty wiesz co masz zrobić aby sprzedać floors.pl

Domena floors.pl jest w sieci od 2001 roku. Była pod opieką firm zajmujących się podłogami.

Nie zamykaj się na kilka firm w Polsce jest wiele firm zajmujących sie podłogami - to ogromny rynek.