Jump to content

TargiOnLine.pl, uzdrowiciele.pl

Recommended Posts

Posted (edited)

TargiOnLine.pl

uzdrowiciele.pl

Zwróci się zainwestowane 80 zł ?

Może zostanie coś na nowy opiekacz do chleba dla żony?

Opinie, wyceny?

Edited by SELES
Posted

Jak dla mnie bardziej jakoś podoba mi sie targionline.pl. moze jakies serwisik informacyjny o odbyjacych sie targach np: budowlanych, motoryzacyjnych, sportowych, itd. Ale na wycene sie porywam, bo za maly jestem w temacie.

Posted (edited)

Myślałem raczej o targach internetowych, które stają się coraz bardziej powszechne.

Nie dawno dostałem ofertę wystawienia się na takich targach - branża medyczna. Kilka miesięcy temu były turystyczne. Myślę, że będzie tego coraz więcej.

Edited by SELES
Posted

obie ciekawe i z konkretnym zastosowaniem wiec z pewnością wydane 80 pln to dobr ainwestycja

targi się pewnie szybciej sprzedadzą, a na uzdrowicielach postaw jakiś katalog z bazą "szamanów" :)

Posted

Nie wiem ile może być warta uzdrowiciele.pl ale ten sektor ma całkiem niezłe stawki. Jeden z klientów hipnotyzer/hipnoterapeuta z Wrocławia ma obecnie stawki około 300-400 pln za 1-1,5h pracy (jedna sesja). Całkiem przyzwoite wynagrodzenie :) Chociaż akurat ten ma, sobie jedynie znaną, strategię dotyczące internetu.

Oczywiście dla pojedynczego specjalisty w tej dziedzinie lepsza byłaby liczba pojedyncza ale może gdyby postawić tam płatny katalog uzdrowicieli? Ogólnie ciekawa domena. Myślę, że wystarczy na kilka opiekaczy.

Guest Michal
Posted

Domena targionline.pl bardzo mi się podoba. Znam niemieckiego domeniarza który skupuje niemieckie domeny z nazwami typu "targimedyczne", "targisportowe" etc. żeby na nich organizować targi internetowe. Z tego co kojarzę posiada już pierwszą wersję całego oprogramowania (patrz www.reisemesse.de).

Posted
Domena targionline.pl bardzo mi się podoba...(...)

uważam podobnie, wycena 5-7k

co do uzdrowiciele.pl mam mieszane uczucia ;)

można rozglądać się za opiekaczem, który wyjdzie za jakiś czas :)

mam na myśli czas sprzedaży.

Posted
Domena targionline.pl bardzo mi się podoba. Znam niemieckiego domeniarza który skupuje niemieckie domeny z nazwami typu "targimedyczne", "targisportowe" etc. żeby na nich organizować targi internetowe. Z tego co kojarzę posiada już pierwszą wersję całego oprogramowania (patrz www.reisemesse.de).

Ktoś zainteresowany organizacją wirtualnych targów w Polsce ? Służę domenami :)

Co do TargiOnLine.pl to domena ciekawa i poniżej 5 000 pln bym nie sprzedawał.

# TargiKsiążki.pl

# TargiFryzjerskie.pl

# TargiŻeglarskie.pl

# TargiZeglarskie.pl

# TargiOdzieżowe.pl

# TargiSpożywcze.pl

# TargiPszczelarskie.pl

Posted
uważam podobnie, wycena 5-7k

co do uzdrowiciele.pl mam mieszane uczucia :)

Ja chyba śnię, albo Ty jesteś nafaszerowany jakimiś psychotropami. Targionline.pl 5-7k a pomieszczenia.pl cieniutko.

Uzdrowiciele.pl i targionline.pl mają to samo zastosowanie, na jakiś katalog z takimi usługami lub imprezami. Moim zdaniem większą wartość przedstawiają domeny targi(branża).pl

Posted
Uzdrowiciele.pl i targionline.pl mają to samo zastosowanie, na jakiś katalog z takimi usługami lub imprezami. Moim zdaniem większą wartość przedstawiają domeny targi(branża).pl

Tez tak mysle. Temat przypomnial mi, ze mam w rezerwacji TargiFinansowe.pl :)

Z tych 2 dla mnie fajniejsza wydaje sie uzdrowiciele.pl

Posted
TargiOnLine.pl

uzdrowiciele.pl

Zwróci się zainwestowane 80 zł ?

Może zostanie coś na nowy opiekacz do chleba dla żony?

Opinie, wyceny?

Zwróci się, i na opiekacz będzie :)

Zwłaszcza za targionline.pl.

#kiermasze.eu

#targowiska.eu

#kramy.eu

#stragany.eu

#wystawiennictwo.eu

Posted
Ja chyba śnię, albo Ty jesteś nafaszerowany jakimiś psychotropami. Targionline.pl 5-7k a pomieszczenia.pl cieniutko.

Twoje wyceny polegają na niczym innym jak włażeniu w d.... więc nie mów mi co jest ile warte.

Czy śnisz czy jesteś na jawie to mnie to nie interesuje. Masz inne zdanie? Spoko, napisz co myślisz i wbij na luz, bo zbiera Ci się.

Oczywiście najchętniej napiszesz xxx.xxx PLN, niskie-średnie-wysokie - tak merytorryczne są Twoje wypowiedzi na tym forum.

Jesteś spamerem/lizusem pierwszej klasy a w Twoim wieku takie coś nie przystoi :)

Ująłem najdelikatniej jak mogłem...

Posted (edited)

Nad targionline.pl zastanawiałem się chwilę ale postanowiłem ją zostawić innym.

Choć biorąc pod uwagę to, że targi.pl to domena NASK , Twoja konkuruje głównie z e-targi.pl wśród 'targów'.

Nie jestem jednak przekonany, że szybko coś na niej powstanie.

Co prawda na wielu tradycyjnych targach świeci pustkami tak wśród wystawców jak kontrahentów i zwiedzających ale nawet jeśli obecni organizatorzy targów, będą chcieli udostępnić prezentacje swych wystawców online, to mogą do tego wykorzystywać swe obecne adresy jak np. mtp.pl.

Lub mogą skorzystać z zupełnie innej domeny pozwalającej na zbudowanie własnej marki.

Poza tym prezentacje produktów online są dostępne z poziomu stron firmowych lub wizytówek w serwisach branżowych , np. meble.pl więc trzeba by mieć dobry pomysł i zaplecze żeby na tym zarobić.

Pod wystawcy.pl starają się coś podobnego zrobić od 5 lat ale jeszcze długa droga przed nimi.

Uzdrowiciele.pl też nie jest dla mnie choć za powrót do zdrowia ludzie zawsze byli gotowi oddać wiele i niewykluczone, że ktoś dla nich taką domenę wykorzysta.

Chociażby na zaplecze podobnie jak uzdrowienia.pl .

Edited by Kangur