Jump to content

Recommended Posts

Guest Michal
Posted

Jeżeli ja wsadziłeś do swego portfolio w celu dalszej odsprzedaży to pewnie ona będzie w nim siedzieć aż znudzi Ci się jej przedłużanie :)

• 3 weeks later...
Posted
coś nie działa :blush:

Swagger co dokładnie jest nie tak...?

Mi wszystko działa. Ciekawa inicjatywa :P

Dziękuję :P

Zapraszam do codziennych odwiedzin ;)

Posted

ciekawe ....jak i to ile starczy ci zpału i czasu na prowadzenie tego serwisu.

Jest kompletnie niekomercyjy i pokrywa się merytorycznie z serwisami informacyjnymi.

Posted
Zapraszam do korzystania z nowego serwisu :blush:

Gdzie Byli Rodzice ?

Do jakiej grupy docelowej kierowana jest ta strona ? Rodzice na pewno takich info nie szukają w sieci.

Plusem jest to, że domena została zagospodarowana i jeśli ma unikalną treść, to można zarobić na niej sprzedając linki lub całą stronę pozycjonerowi.

Posted

Ciesze się, że pomysł się spodobał :blush:

Uważam, ze problem jest bardzo istotny, dlatego też niedługo mieszkańcy Łodzi i Warszawy będą mogli zobaczyć plakaty serwisu na ulicach swojego miasta.

Posted
Ciesze się, że pomysł się spodobał ;)

Uważam, ze problem jest bardzo istotny, dlatego też niedługo mieszkańcy Łodzi i Warszawy będą mogli zobaczyć plakaty serwisu na ulicach swojego miasta.

aż tak daleko to zaszło? :blink:

Posted

Mam możliwość darmowego wydruku plakatów i ulotek, więc pomyślałem, żeby rozreklamować stronę w tradycyjny sposób :blink:

Posted
Mam możliwość darmowego wydruku plakatów i ulotek, więc pomyślałem, żeby rozreklamować stronę w tradycyjny sposób :blink:

Załatw mi też ;)

Lub chociaż z upustem ;) Lub załatw za darmo a ja ci coś odpalę ;)