Jump to content

Recommended Posts

Posted

- 3literki

- wszystkie możliwe końcówki zarejestrowane

- duża ilość adresów z użyciem cuf-XXX*pl

proszę o wycenę lub ewentualnie inne przeznaczenie tych trzech literek...

Posted
- 3literki

- wszystkie możliwe końcówki zarejestrowane

- duża ilość adresów z użyciem cuf-XXX*pl

proszę o wycenę lub ewentualnie inne przeznaczenie tych trzech literek...

oczywiscie "centrum usług finansowych"

fajna domena dlatego wylicytowana cena 2,5 raza większa niż innych zwykłych trzyliterówek, ale szansa na dobrą sprzedaż tez duzo wieksza

Posted (edited)
fajna domena dlatego wylicytowana cena 2,5 raza większa niż innych zwykłych trzyliterówek, ale szansa na dobrą sprzedaż tez duzo wieksza

Dobra sprzedaz to okolice 1,5k w tej chwili czyli okolice ceny zakupu.

Wszyscy sie napalaja jak domene mozna "podciagnac" pod cos zwiazanego z finansami a branza finansowa teraz cieniutko przedzie wiec ciezko bedzie znalezc kupca, ktory ja kupi w dobrej cenie.

Nie wątpliwie jedna z lepszych 3-y literówek

Zgadzam sie w 100%. Prawie tak dobra jak sex.pl, raj.pl, dog.pl czy kilka innych ;)

Edited by heden.pl
Posted
Dobra sprzedaz to okolice 1,5k w tej chwili czyli okolice ceny zakupu.

Wszyscy sie napalaja jak domene mozna "podciagnac" pod cos zwiazanego z finansami a branza finansowa teraz cieniutko przedzie wiec ciezko bedzie znalezc kupca, ktory ja kupi w dobrej cenie.

Skromnie się przyznam, że założyłem ten temat, bo dostałem odpowiedz na mailing i chce przez weekend wybadać cenę, bo ostatnio jakoś szkoda mi tanio wszystko sprzedawać ;)

Posted (edited)
Skoro to jest odp.na mailing to nie licz na nic wielkiego.

Teoretycznie tak, tylko wybrałem kilka grubych firm.

Jak wcześniej napisałem - nie śpieszy mi się i nie muszę akceptować stawianych mi warunków.

Edited by SWAGGER
Posted (edited)
Po co grubej firmie cuf.pl?

Bo banki używają tego skrótu.. ?

Pomijam oczywiście wszelkiego rodzaju agencje itp

Edited by SWAGGER
Posted (edited)
Pomijam oczywiście wszelkiego rodzaju agencje itp

To dobrze, ze pomijasz bo wiekszosc mniejszych agencji teraz sie "zwija" ;)

Nie liczylbym na duzo w przypadku tej domeny.

Edited by heden.pl
Posted

Dla własnego projektu fajna, łatwo uzasadnić skrót. Raczej nie widzę tego adresu dla przekierowania, można próbować zainteresować nią firmy/osoby dopiero zainteresowane utworzeniem podobnego projektu. Cena? Trudno powiedzieć, sama trójliterówka zobowiązuje. Celowałbym 2-3k.

Posted

domena fajna ale nie na te czasy.

za 2 lata może za nią zagarniesz nawet niskie xx xxx, w chwili obecnej branża finansowa leży i kwiczy a agencji finansowych nie stać na waciki. Zakop w słoiku i potraktuj jako inwestycję na przyszłość ;)

Posted

zastanawiam się nad stworzeniem stronki w serwisie partnerskim bankier.pl

już raz dostałem 15 zł ;) ale tak serio to ludzie intuicyjnie korzystali by z tego i wysyłali wnioski kredytowe czy strata czasu?

w sumie i tak mam mnóstwo wolnego czasu...

mówię o planie awaryjnym jeśli chciałbym tą domenę trzymać dłużej.

Posted (edited)
zastanawiam się nad stworzeniem stronki w serwisie partnerskim bankier.pl

już raz dostałem 15 zł ;) ale tak serio to ludzie intuicyjnie korzystali by z tego i wysyłali wnioski kredytowe czy strata czasu?

Do tego przydałaby się jakaś dodatkowa promocja, na zarobki z ruchu na samej domenie nie masz co liczyć.

Centrum usług finansowych to tylko lekko rzucona propozycja rozwinięcia, mimo to nie można powiedzieć że straciłeś, cena odpowiednia. Za rok cena trzy-literówek bez niechcianych znaków będą się kształtować na rynku d2d na poziomie 1k-2k i takie ceny pozostaną przez kolejne kilkanaście miesięcy. Jeżeli nie myślisz o szybkiej sprzedaży to możesz być zadowolony z tego zakupu i nastawić się na klienta końcowego.

Edited by Pan_Grzegorz
Posted (edited)

Mam pytanko..

Jest 21.30 09.08.09r. Dlaczego cuf.pl jest na stronie glownej dropped.pl w "domenach przechwytywanych"?

Załączam screen.

arkae.jpg

Edited by skuwiak
Posted

będzie tam jeszcze przez parę dni zanim nie pojawią się nowe wartościowe domeny, które zagoszczą na stronie głównej.

siejesz intrygę?

Posted
Nie... tak tylko z ciekawosci pytam... Myslalem ze to sie odswieza w czasie rzeczywistym..

celowo jest tak zrobione, znika jak wejdą lepsze domeny :)

wg mnie rotacja następuje ręcznie.

Posted
Temat powinien być chyba zamknięty, domena nie została jeszcze opłacona przez osobę, która ją wylicytowała na Dropped.pl...

W żaden sposób nie jest to sprzeczne z regulaminem di.pl - domena nie jest w rezerwacji. Jutro zostanie opłacona kolego.

Podejrzewam, że jest to twoja wdzięczność za bruki.pl :)

Posted
W żaden sposób nie jest to sprzeczne z regulaminem di.pl - domena nie jest w rezerwacji. Jutro zostanie opłacona kolego.

Podejrzewam, że jest to twoja wdzięczność za bruki.pl :)

Cytat z regulaminu, na który się powołujesz:

#Do wyceny można dać tylko swoje domeny.

Domena nie jest póki co i nie była Twoja, w momencie, kiedy dawałeś ją do wyceny. To po pierwsze. Po drugie nie przypominam sobie momentu, kiedy się zakolegowaliśmy, może mi przypomnisz :-)

Co do bruki.pl - dałeś się podpuścić, moim zdaniem przepłaciłeś, zresztą nie będę tego komentował, bo to nie miejsce i czas.

Posted
Co do bruki.pl - dałeś się podpuścić, moim zdaniem przepłaciłeś, zresztą nie będę tego komentował, bo to nie miejsce i czas.

Dałem się podpuścić? A może nie mogłeś licytować wyżej? Jak to jest, co?

Napisałem Ci parę dni temu na maila coś na ten temat. W dodatku dalej kłamiesz a próbujesz wzbudzać szacunek u innych.

Temat jak dla mnie może być zamknięty, mogę nawet dostać % jeśli to podbuduje cie na duchu

Z mojej strony EOT.

Posted
Dałem się podpuścić? A może nie mogłeś licytować wyżej? Jak to jest, co?

Napisałem Ci parę dni temu na maila coś na ten temat. W dodatku dalej kłamiesz a próbujesz wzbudzać szacunek u innych.

Tak, dałeś się podpuścić, ot co. Na maila, w którym zarzuciłeś mi kłamstwo, i na który odpowiedziałem jakoś nie raczyłeś odpisać. Dalej nie wiem o jakie rzekome kłamstwo Ci chodzi :-)

Domenę bruki.pl opłacałeś 2 tygodnie (to jest komentarz do Twojej pogrubionej wypowiedzi)...

Widzę, że na siłę szukasz sobie wrogów, a ja tylko słusznie wytkąłem złamanie przez Ciebie regulaminu. Praktyka częsta spotykana na tym forum, nie zauważyłeś?