Paul Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 (edited) wyprzedaż domen na Aftermarket.pl HOKEY.PL i inne - 90zł https://www.aftermarket.pl/bid.php?id=398107 Edited August 8, 2009 by rrl.pl
Paul Posted August 9, 2009 Author Report Posted August 9, 2009 koniec aukcji za 2godz i 10 minut, cena wciaz atrakcyjna 90zł
qdesigner Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Zdjęcie zamieszczone powyżej jest nielegalnie pobrane ze strony www.danieltourist.com.pl. A co ważniejsze użytkownik "rrl.pl" kradnie transfer użytkownika w/w domeny.
Paul Posted October 21, 2009 Author Report Posted October 21, 2009 (edited) Zdjęcie zamieszczone powyżej jest nielegalnie pobrane ze strony www.danieltourist.com.pl. A co ważniejsze użytkownik "rrl.pl" kradnie transfer użytkownika w/w domeny. no i co z tego ??? nie masz żadnego prawa do tego zdjęcia radzę się zająć czymś innym Edited October 21, 2009 by rrl.pl
Jarek17 Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 no i co z tego ??? radzę się zająć czymś innym dużo inna sprawa, że powinniśmy się starać nie komentować ogłoszeń w tym dziale
Paul Posted October 21, 2009 Author Report Posted October 21, 2009 (edited) dużo inna sprawa, że powinniśmy się starać nie komentować ogłoszeń w tym dziale dużo, czyli co? może mnie osądzi o kradzież ? śmieszny jesteś , ciekawe skąd danieltourist wziął to zdjęcie? zdaje mi się że ukradł od CNN druga sprawa to di.pl na której jest to umieszczone to nie moja strona, także takie sprawy zgłasza się do administracji di.pl, bo ja nic tu nie mogę zmieniać, email: administracja@di.pl Edited October 21, 2009 by rrl.pl
epson Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Niezly sposob na podbicie swojego tematu... zrobienie drugiego nicka (qdesigner) rrl.. trzymaj sie zasad przepraszam za OT
Paul Posted October 21, 2009 Author Report Posted October 21, 2009 (edited) Niezly sposob na podbicie swojego tematu... zrobienie drugiego nicka (qdesigner) rrl.. trzymaj sie zasad przepraszam za OT nie uwierzysz mi ale qdesigner to nie ja Edited October 21, 2009 by rrl.pl
qdesigner Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Kradniesz transfer serwera, za który nie płacisz. Zdjęcie sobie bierz, ale zainwestuj w swój hosting zdjęć.
Recommended Posts