NoVi Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Witam posiadam kilkuletnia domene cgsm.pl Chciałbym się dowiedziec ile może być ona warta i pod co można ją wykorzystać
NoVi Posted August 8, 2009 Author Report Posted August 8, 2009 ale co ma niby coś oznaczać? Chcilabym się dowiedzieć ile warta jest domena cgsm.pl
mikepolarny Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Tyle ile kgsm.pl która jesat wolna. Skoro zainteresowałeś sie tematem domen to mam dla Ciebie dobra radę.Przeczytaj to forum od deski do deski.
dawidt Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Jeżeli masz bardzo dobre uzasadnienie dla tego "c" przed gsm.. w innym razie będzie trudno sprzedać tę domenę za rozsądne pieniądze.
NoVi Posted August 8, 2009 Author Report Posted August 8, 2009 Centrum GSM Myśle ze bardzo atrakcyjna
piranha Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Centrum GSM Myśle ze bardzo atrakcyjna jeszce sobie wyceń i bedziesz zadowolony
virus77 Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Witam posiadam kilkuletnia domene cgsm.pl Chciałbym się dowiedziec ile może być ona warta i pod co można ją wykorzystać 305 zł :-) http://allegro.pl/item700685501_cgsm_pl_do..._forum_gsm.html Kam09876 nie wywiązał się jako kupujący ? Czy to Twój znajomy ? :-)
NoVi Posted August 8, 2009 Author Report Posted August 8, 2009 (edited) wywiązał, wywiązał. Tylko z ciekawości chciałem się dowiedzieć ile taka domena może być warta, czy nie za mało za nią wziołem. Ale widze że żadnej sensownej odpowiedzi nie dostalem ;] Edited August 8, 2009 by NoVi
Jarek17 Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 wywiązał, wywiązał. Tylko z ciekawości chciałem się dowiedzieć ile taka domena może być warta, czy nie za mało za nią wziołem. Ale widze że żadnej sensownej odpowiedzi nie dostalem ;] 1. naucz się pisać PO POLSKU 2. sama domena cgsm.pl to okolice kosztów rejestracji 3. tym tematem złamałeś regulamin, którego zapewne nie przeczytałeś
thomaso Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 (edited) wywiązał, wywiązał. Tylko z ciekawości chciałem się dowiedzieć ile taka domena może być warta, czy nie za mało za nią wziołem. Ale widze że żadnej sensownej odpowiedzi nie dostalem ;] No ale sprzedawałeś domenę z serwisem. I wycena byłaby mniej więcej taka: - domena = 5 zł, poniżej reg fee, - serwis z 13 tys. użytkowników i małym ruchem = 300 zł. i tyle dostałeś czyli 305 zł, gdybyś nie sprzedawał z serwisem, nie dostałbyś nic za nią, stąd też nie dziw się wycenom, bo to dział "Twoje domeny", a nie "Twoje serwisy" i serwisów tu nie wyceniamy, a tylko same domeny i to po nazwie, a ta nie jest nic warta. Edited August 8, 2009 by thomaso
Perseusz Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 - serwis z 13 tys. użytkowników i małym ruchem = 300 zł. No to mega tanio sprzedałeś ten serwis, jeśli rzeczywiście było tyle użytkowników.
Recommended Posts