Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam serdecznie

Mam następujący "kłopocik". Zarejestrowałem domenę w az.pl. W panelu znalazłem opcję zmiany DNS-ów z AZ na ND a ponieważ w ND mam już zaparkowane inne domeny z Dropped które czekają na swoje serwisy to chciałem i tę wrzucić aby były razem. Efekt jest taki że w AZ pokazuje domenę z DNS NameDrive ale nie mogę jej znaleźć w panelu ND. W przeglądarce po wpisaniu adresu domena pokazuje się z typowymi ustawieniami z ND (Marquee). Jak ją odnaleźć w ND ??

post-5059-1249978670_thumb.png post-5059-1249978680_thumb.png

Edited by PTommy
Posted

Chyba tak ale przekopałem ND i nie moge znaleźć opcji dodania domeny do porfela...

ND w helpie podaje tak:

"Jeżeli założyliście Państwo konto, prosimy załogować się i kliknąć na „Załączyć domeny”. Domeny należy wpisywać po jednej w wierszu, bez przecinków oddzielających nazwy.Kliknąć na „Zapamiętać & dalej”. Na stronie, która się otworzy możecie dokonać Państwo ustawień (lub zrobić to później, Optymalizacja). Kliknąć ponownie na „Zapamiętać & dalej” i domeny zostaną załączone do Państwa portfela."

Tyko ja nigdzie nie widzę tej opcji "Załączyć domeny"

Posted

dzięki Blink....już załatwione. A przy okazji pytanko... Jak ND weryfikuje czyją własnością są domeny wprowadzane do portfela? Mnie o nic nie pytali i mam domenę u siebie na koncie a mam inne adresy zamieszkania i mail podane w ND i Az czy Dropped...???