Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry.

Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem domeny flirtuj.pl - domena kupiona na licytacji w ppd.

Chciałbym poprosić Was o ocenę, fajna, słaba a może się nie opłacało się.

Domenę kupiłem z myślą zagospodarowania jej pod serwis randkowy.

Z góry dzięki za opinie.

Pozdrawiam,

Bartek.

Posted
Moim zdaniem warto było licytować.

Jak na moje to tak z 1,5-2 tyś do wyciągnięcia z niej.

dzięki, ale nie jest na sprzedaż :)

Posted

No chciałem Ci pogratulować zakupu.

Domenka w sam raz na serwisik tematyczny wiadomo jaki.

Domenka warta w tej chwili średnie x xxx zł z serwisem za jakiś czas bedzie warta dużo więcej.

Posted
No chciałem Ci pogratulować zakupu.

Domenka w sam raz na serwisik tematyczny wiadomo jaki.

Domenka warta w tej chwili średnie x xxx zł z serwisem za jakiś czas bedzie warta dużo więcej.

Dzięki.

W sumie to się dziwię czemu poprzedni właściciel (wiadomo kto :) ) ją sprzedał, a w dodatku (moim zdaniem) dość tanio.

bartek.

Posted
Dzięki.

W sumie to się dziwię czemu poprzedni właściciel (wiadomo kto :) ) ją sprzedał, a w dodatku (moim zdaniem) dość tanio.

bartek.

Uroki aukcji :-).

Posted

Nie bardzo rozumiem po co nowy nabywca domeny pyta o jej wycenę skoro wyceny dokonał rynek i to realnie - w pieniądzach a nie iksach.

W dodatku nowy nabywca twierdzi, że nie jest na sprzedaż...

Posted
Nie bardzo rozumiem po co nowy nabywca domeny pyta o jej wycenę skoro wyceny dokonał rynek i to realnie - w pieniądzach a nie iksach.

W dodatku nowy nabywca twierdzi, że nie jest na sprzedaż...

Nigdzie nie napisałem, że proszę o wycenę tylko o ocenę.

"Chciałbym poprosić Was o ocenę, fajna, słaba a może się nie opłacało się."

Domena nie jest na sprzedaż, więc po co miałbym prosić o wycenę :rolleyes:

Pozdrawiam,

Bartek.

Guest Michal
Posted

Bardzo fajna domena, udało Ci się ją kupić bardzo(!) korzystnie :rolleyes: Praktycznie za półdarmo.

Posted
Super domena :rolleyes: Gratuluję

Bardzo fajna domena, udało Ci się ją kupić bardzo(!) korzystnie :) Praktycznie za półdarmo.

Dzięki!

Dobrze, że więcej osób tak myśli, bo czasami zaczynam wątpić czy się opłaca inwestować w rynek domen.

Pozdrawiam,

Bartek.

Posted (edited)
Dobrze, że więcej osób tak myśli, bo czasami zaczynam wątpić czy się opłaca inwestować w rynek domen.

yyy aż mnie serce zabolało o Ty niewierny :rolleyes::) Rób swoje i kolekcjonuj najlepsze domeny, miej portfolio z domenami o które zawsze ktoś spyta w miesiącu i tak będziesz miał ekstra premię do wypłaty.

A co do domeny, to sprawy sercowe zawsze będą cieszyły się wzięciem a że internet wciąga coraz większą liczbę ludzi(zwłaszcza samotnych) to o przyszłość tej domeny nie martwiłbym się zbytnio.

Edited by domainer