Perseusz Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Planuję przygotowanie strony z ofertą i portfolio swoich grafik i animacji 3D. Jeśli ktoś ma inne propozycje to proszę zamieszczać. Jeśli coś będzie zdecydowanie lepsze od wymienionych i cena przystępna, to rozważę zakup. (niektóre domeny są tylko zarezerwowane ale i tak je wykupię dla ew. ruchu). Dziękuję za każdy głos.
qrka Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 grafik3d.pl wedlug mnie tyle w tym temacie, reszta domen jest slaba, no moze jeszcze render3d
Jarek17 Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 grafik3d.pl ale podsyłam jeszcze na PW kilka propozycji ode mnie
Perseusz Posted August 11, 2009 Author Report Posted August 11, 2009 grafik3d.pl wedlug mnie tyle w tym temacie, reszta domen jest slaba, no moze jeszcze render3d Dzięki za radę. Miałem jeszcze anim3d.pl ale ją wypuściłem (mogę jeszcze odzyskać z kwarantanny). anim3d kojarzy się chyba bardziej z filmami "anime" niż animacjami 3d i chyba zawęża temat.
qrka Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Dzięki za radę. Miałem jeszcze anim3d.pl ale ją wypuściłem (mogę jeszcze odzyskać z kwarantanny). anim3d kojarzy się chyba bardziej z filmami "anime" niż animacjami 3d i chyba zawęża temat. jestem zdania ze najprostsze rozwiazania sa najlepsze, chcesz stworzyc serwis z grafika 3D - grafik3d.pl jest najlepszym rozwiazaniem z wyzej przedstawionych. Prawdopodobnie nie najtanszym, jezeli nie jestes wlascicielem domenki.
Perseusz Posted August 11, 2009 Author Report Posted August 11, 2009 Prawdopodobnie nie najtanszym, jezeli nie jestes wlascicielem domenki. Przed chwilą się udało i ją mam Dzięki za potwierdzenie, bo jednak miałem wątpliwości i najbardziej stawiałem na coś chyba przekombinowanego w stylu pozyton.pl albo box3d.pl.
entersite Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 (edited) proponuje moje: studioanimacji.pl design3d.pl EDIT: proponuje również studio-animacji.pl studiografiki.com.pl Edited August 11, 2009 by entersite
blink Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 grafik3d - reszta trochę lub proponuje extremedesign*.pl
Perseusz Posted August 11, 2009 Author Report Posted August 11, 2009 studioanimacji.pl Dobre to jest ale pewnie $$$$$$$$$$$$$...
Growli Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Ja zagłosowałem na g3d.pl Wg mnie domena łatwa, krótka i chwytliwa a rozwiniecie skrótu możesz podać np w headerze strony.
ArturZ Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Mi się podoba pozyton.pl ,ale ta domena była by dobra dla pozycjonera. Moja propozycja, to ArtBank.pl https://www.aftermarket.pl/bid.php?id=388268
Perseusz Posted August 11, 2009 Author Report Posted August 11, 2009 Mi się podoba pozyton.pl ,ale ta domena była by dobra dla pozycjonera. Nie pomyślałem o takim zastosowaniu dla tej domeny. Dobre.
entersite Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Dobre to jest ale pewnie $$$$$$$$$$$$$... studioanimacji.pl jest aktualnie na allegro. jeżeli zdecydowałbyś się na nią dorzucę gratis studio-animacji.pl pozyton.pl tez mi sie skojarzył z pozycjonowaniem
Los_Rozrabiakaneros Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 ja oddałem głos na gmax.pl , pozyton za to kojarzy mi się z muzyką nie wiem dlaczego ?
dawidt Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 grafik3d.pl, najwyraźniej domena ma zdecydowaną przewagę nad resztą Ze wszystkich prezentowanych w tym wątku kroku dotrzymuje jej również studioanimacji.pl
korneliusz.com Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 Żadna z tych. Najlepsza by była graficy.pl
necik Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 A ja proponuję: http://www.aftermarket.pl/marketoffer.php?...87&nostat=1 Tanio
Recommended Posts