Jump to content

Recommended Posts

Posted
A co tu wyceniać? wstaw na parking i poczekaj kilka miesięcy, po czym zapodaj skany zarobków i wtedy mozna konkretnie rozmawiac.

Myślisz, że to dobra literówka??

Są szanse na zarobki??

Posted

Według mnie niezła, ja najczęściej mylę się w e i r. Dobre do zwiększania ruchu na stronie (przekierowanie). Na pewno jest trochę warta.

Posted
Według mnie niezła, ja najczęściej mylę się w e i r. Dobre do zwiększania ruchu na stronie (przekierowanie). Na pewno jest trochę warta.

Dzięki serdeczne

Wkrótce się okaże czy to trafiony strzał

Jeszcze jakieś opinie??

Posted

Analizujac domeny tstowane przeze mnie, nie oczekiwalbym zabyt duzego ruchu na tej literowce... Ostatnio w ogole ruch znaczaco zmalal. Ludzie chetniej uzywaja chyba zakladek itp...

Posted
Analizujac domeny tstowane przeze mnie, nie oczekiwalbym zabyt duzego ruchu na tej literowce... Ostatnio w ogole ruch znaczaco zmalal. Ludzie chetniej uzywaja chyba zakladek itp...

Ok dzięki bardzo za opinię

Pozdrawiam

Posted
Porównałem do tej podobnych. Ruch raczej nie przekroczy 10 uq/dzień, CTR słaby, stawki z tych najniższych.

Ok dzięki za wartościową opinię

Pozdrawiam

Jeszcze jakieś opinie??