Jump to content

Pilnujdomu_pl, pilnuj-domu_pl

Recommended Posts

Posted

Witam, proszę o wycenę tej domenki.

Wcześniej dałem ją do wyceny wraz z innymi 3-ma ale nikt nic nie wycenił a chcę ją jak najszybciej wystawić na allegroszu, chce dać cenę kup teraz więc proszę o propozycje. Dzięx.

Posted

Osobiście byłbym szczęśliwy, gdyby dali mi 400-600zł za obydwie. Ale to tylko moje zdanie. Tak naprawdę możesz ich nie sprzedać w ogóle. Potrzebny będzie dobry opis aukcji...

Posted (edited)

Mniej więcej podobnie, tylko bardziej pieszczotliwie zwracam się do mojej suczki :rolleyes:,

kiedy wychodzę z domu ...

Uważam, że ww. domeny są niestety, bez wartości.

Naturalnym odniesieniem dla ww. słów kluczowych w domenie są bez wątpienia relacje "człowiek - pies". Słowa kluczowe składają się na frazę będącą jednak, jedynie fragmentem, wycinkiem tych relacji ...

Nie widzę w tym momencie żadnej innej dziedziny życia,

w której stosuje się wyrażenie "pilnuj domu". Człowiek do człowieka raczej tak nie mówi w "normalnej" sytuacji , chyba że ma osobistego ochroniarza, którego traktuje pogardliwie i w sposób poniżający.

Człowiek raczej także nie dyskutuje z urządzeniami alarmowymi ...

Natomiast, co do tematyki "psiej" .., to trudno sobie wyobrazić np. poważniejszy serwis "psiarski" oparty o tę nazwę.

Edited by yarowa