Jump to content

Recommended Posts

Posted

co sądzicie o grze Ludovica?

wg mnie potrzeba jeszcze trochę czasu żeby naprawdę pokazał na co go stać.

Wczoraj grał nieco spięty ale z czasem się rozkręcił.

Aż strach myśleć co by za krzywdę zrobił jakby grał od pierwszej minuty.

pod linkiem możecie zobaczyć jak strzela gole takie kompendium:

Ludovic Obraniak

Posted

W końcu znalazł się normalny piłkarz reprezentujący wysoki poziom sportowy. Mam nadzieję, że odsunie on od gry wszystkich Smolarko-podonych, którzy chyba za grę w reprezentacji płacą benhaakerowi łapówki, gdyż nie widzę tutaj innej możliwości. Obraniak to solidny piłkarz, który w duecie z Michelem Bastos'em stanowił o sile napędowej Lille. Bastos w lipcu br. odszedł do Lyon'u, za 18,000,000 euro. Obraniakiem interesowało się kilka klubów Premiership i myślę, że gdyby jego transfer doszedł do skutku, to nowy pracodawca Obraniaka musiałby zapewne za niego zapłacić "górne" ;) x,xxx,xxx funtów.

pzdr.

Posted

Nareszcie prawdziwy napastnik w naszym zespole.

Smolarkowi ostatnio mało wychodzi, nie wiem gdzie będzie grał w przyszłym sezonie a w kadrze też go pewnie ktoś lepszy zastąpi.

Posted

Obraniak wyceniany jest na 7-8 mln euro.

Jest to świetny POMOCNIK który dużo nowego wprowadzi do gry naszego zespołu.

Jak widać nie dość że kreatywny to jeszcze bramkostrzelny i przy tym dobry technicznie.

Miejmy nadzieje że jak już zejdzie z niego presja to będzie jeszcze bardziej pokazywał swoje walory.

Co do Smolarka to uważam że troszkę przereklamowali i myślę że dopiero teraz pokaże ile może dać i w końcu zacznie grać a nie w Pepsi występować.

Pozdrawiam

PS: Zainteresowanie gry w Polskiej kadrze wyraził francuz z polskimi korzeniami Damien Perquis (nominalny lewy obrońca Sochaux)

Posted
Jest to świetny POMOCNIK który dużo nowego wprowadzi do gry naszego zespołu.

Jak widać nie dość że kreatywny to jeszcze bramkostrzelny i przy tym dobry technicznie.

Kocham takie analizy.... po 1 meczu. Jak zagra z 20 spotkań w reprezentacji to będzie można coś już bardziej konkretnego powiedzieć. ja rozumiem, że sport to emocje, ale trzeba umieć zachowac trzeźwośc myślenia i oddzielić pobozne zyczenia od chłodnej racjonalnej analizy.

Posted

To jest moja opinia wyraź swoją i jest OK.

Oglądałem kilka meczy Lille z jego udziałem i na tej podstawie to stwierdzam.

Wyrażam opinię po jednym udanym występie we wczorajszym meczu, a także występach w Lille.

Pozdrawiam Umberto,

PS: Lepszego debiutu w kadrze w ostatnich latach nie pamiętam.

Posted

Co prawda faktycznie, nie można za dużo powiedziec zaraz po pierwszym meczu, ale cos czuje ze ten pilkarz na dobre wkradnie sie do skladu reprezentacji ;) Ponadto wybrał grę w polskiej reprezentacji, pomimo iż miał szansę na grę we francuzkiej (pszyszłość) z którą z całą pewnością (nie ma co się oszukiwać) zdobyłby więcej tytułów ;) Ponadto on gra w silnej europejskiej lidze. gra. gra. gra. A gdzie gra przykładowy Ebi smolarek? Ileż czasu można budować drużynę na zawodnikach, którzy siedzą na ławkach w średnich klubach....

PS. mały off, ale gdyby jeszcze ktoś nie widzial, włącznie głośniki torszkę mocniej i delektujcie się czystą polszczyzną ;)

http://www.youtube.com/watch?v=2tOlMP_X5ic

Posted

mam nadzieję że nie.

gość mieszka poza Polską nie ma tej "mentalności"

da sobie radę, a nawet może być odskocznią dla innych i nieco pozmieniać im w głowie.