krainadzieci.com + krainadzieci.eu
-
Najnowsze posty na forum
-
By Pan_Grzegorz · Posted
Pewnie mocno zależy od produktu, dla producentów wody mineralnej na minus, źródlanej tym bardziej (nie wiem po co takie coś jeszcze istnieje). Natomiast pojawi się więcej syropów jak te do soda stream. -
Z mojej strony zamierzam znacznie ograniczyć zakup produktów, których kaucja dotyczy. Może wyjdzie mi to nawet na zdrowie Już nie mówiąc o zaoszczędzonych pieniądzach Ciekaw jestem czy system kaucyjny jakkolwiek wpłynie na nasze przyzwyczajenia zakupowe. Czy je zmieni czy może się po prostu przyzwyczaimy do noszenia śmieci do sklepu.. DD
-
entomologia.pl https://www.aftermarket.pl/domena/entomologia.pl/?utm_source=market_redirect&utm_medium=organic&_track=152e379a853eeb9360883580520c7b7d
-
Celem jest możliwość bezpiecznego dostępu do lokalnych zasobów (NAS,serwer) i bycia widocznym pod lokalnym IP (z laptopa i telefonu) pomimo fizycznego pobytu w dowolnym kraju Azji. Najwyższy priorytet ma szybkość bezpiecznego tunelu VPN ( aby móc na laptopie z Linuksem komfortowo i bezpiecznie korzystać z zasobów NAS / serwera jak w sieci lokalnej ). Najszybszy router spełniający te założenia jaki udało mi się znaleźć oferuje 900 Mbit/s (korzystając z wydajnego protokołu WireGuard zamiast przestarzałego OpenVPN) ale być może znacie szybszy, potrafiący w większym stopniu wykorzystać łącze internetowe 2 Gbit/s ? 🤔
-
-
Oferty sprzedaży użytkowników
-
Member Statistics

Recommended Posts