umberto Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 Blogostan.pl 250 zł W ogóle dziwna sprawa, zapytanie o nią dostałem przez Dropped jeszcze gdy była przeze mnie zarezerwowana (i już miała spadać z rezerwacji). A nazwę wymyśliłem sobie 21 lipca (już nie pamiętam, chyba pod wpływem jakiegoś artykułu o blogach). Generalnie .com, .net, .info, .eu i .com.pl są zajęte. Na pewno nie spodziewałem się, że uda mi sie ją sprzedać i że raczej będzie kandydatem do permanentnej rezerwacji
Growli Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 (edited) Tym bardziej gratuluję po zaistniałej sytuacji z domeną Powód edycji: literówka ;p Edited August 13, 2009 by Growli
thomaso Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 Ja to bym raczej skojarzył z błogostanem, ale wtedy bez IDN-a by się nie obroniła. Gratulacje.
novitz Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 (edited) Bardzo owocny przykład naming'u. Z idn-em tworzyłaby bardzo ciekawy, pozornie zależny tandem. Edited August 13, 2009 by novitz
przemowild Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 gratulacje, osobiście domenka bardziej podoba mi się w znaczeniu "błogostan".
krzywykrzywy Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 zapytanie o nią dostałem przez Dropped jeszcze gdy była przeze mnie zarezerwowana jak to możliwe?? panel ofertowy/kontaktowy o ile mi wiadomo jest niedostępny w takiej sytuacji.
umberto Posted August 13, 2009 Author Report Posted August 13, 2009 jak to możliwe?? panel ofertowy/kontaktowy o ile mi wiadomo jest niedostępny w takiej sytuacji. Nie wiem, pewnie ktoś widział, że jest zarezerwowana w Dropped i napisał przez ogólny formularz Dropped. Sam byłem mocno zdziwiony
dawidt Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 gratulacje, osobiście domenka bardziej podoba mi się w znaczeniu "błogostan". Ja myślę, że to gra słów czyli oba skojarzenia słowne są dobre i pasują do bloga.
Recommended Posts