Jump to content

Wycena Domen na Portal Informacyjny ZABACZ !!!!

Która domena lepsza wg was?  

18 members have voted

1. 1. Która wg was ma najwiekszy potencja??

• www.polityk24.pl
      4
    • www.mamyglos.pl
      1
    • www.przekazdnia.pl
      5
    • www.katolickiglos.pl
      1
    • Wszystkie s? do kitu,?adna sie nie nadaje
      4
    • www.alfabet-polityki.pl
      0
    • www.czuwam.pl
      1
    • www.garbaci.pl
      2
    • www.polska-sprawa.pl
      0
    • www.grupa-mlodych.pl
      0
  2. 2. Jak s?dzicie czy w Polskim necie ma szanse strona www o tre?ciach katolickich.Za?o?y?em domene www.katolickiglos.pl

• Tak
      9
    • Nie
      3
    • Nie wiem
      0
    • Wszystko zale?y od wykonania strony grafika,tre?? itd.
      6

Recommended Posts

Posted

Mam zamiar ruszyć ze strona www I stąd moje pytanie pod jaką domena otworzyć portal informacyjny,opiniotwórczy(felietony autorskie,komentarze,refleksje) ;)

1.www.mamyglos.pl może jakieś forum wielotematyczne

2.www.katolickiglos.pl- portal o tematyce chrześcijańsko-patriotycznej odpowiednik ang. catholicvoice.uk

3.www.polityk24.pl Typowa strona zajmująca się politykowaniem,felietony,komentarze itd.

4.przekazdnia.pl

Waham się pomiędzy mamyglos.pl a polityk24.pl Co wybrać? Pomocy Maże obie są do niczego ;)

Jeśli kogoś interesuje któraś z podanych domen to proszę na PW Chętnie odsprzedam za niewielkie pieniądze,domeny opłacone na cały rok.

Co sądzicie o domenie GARBACI.PL forum ludzi ciepiących na skrzywienie kręgosłupa,bóle krzyża itd.

Proszę o komentarz,każda sugestia będzie dla mnie niezwykle pomocna.

proszę zobaczyć na tę stronę

http://www.dlapolski.pl

przybudówka radia Maryja naszego dziennika

wszystkie teksty skopiowane,artykuły Jerzego Roberta Nowaka

a ta strona ma 11 tys użytkowników i jest warta 12 tys.złoty

FENOMEN nie po prostu istnieje zapotrzebowanie na inny punkt widzenia a nie to co serwuje nam TVN24 czy Gazeta Wyborcza

Posted (edited)
Mam zamiar ruszyć ze strona www I stąd moje pytanie pod jaką domena otworzyć portal informacyjny,opiniotwórczy(felietony autorskie,komentarze,refleksje) ;)

1.www.mamyglos.pl może jakieś forum wielotematyczne

2.www.katolickiglos.pl- portal o tematyce chrześcijańsko-patriotycznej odpowiednik ang. catholicvoice.uk

3.www.polityk24.pl Typowa strona zajmująca się politykowaniem,felietony,komentarze itd.

4.przekazdnia.pl

Bardziej poprawnie byłoby chyba gloskatolicki.pl, ta odwrotność osobiście mi nie pasuje. Ze wszystkich przedstawionych w sondzie najbardziej trafioną na serwis katolicki wydaje się czuwam.pl, dużo zależy też od tego jaki ma mieć charakter ten serwis. Jeżeli ma być nowocześnie to powinna to być jednak inna nazwa.

Co sądzicie o domenie GARBACI.PL forum ludzi ciepiących na skrzywienie kręgosłupa,bóle krzyża itd.

Nie wiem co na to sami zainteresowani ale domena nie kojarzy się najlepiej. To trochę tak jak forum dla osób z połamanymi kończynami o nazwie kuternoga.pl albo dla niewidomych - ślepy.pl. Myślę, że można się postarać o mniej inwazyjną nazwę.

Proszę o komentarz,każda sugestia będzie dla mnie niezwykle pomocna.

Ogólnie to przydałby się serwis na poziomie o treściach katolickich. Na wysokim poziomie merytorycznym i technicznym. Nie tylko o kwestiach kościoła ale wszystkim tym co interesuje obecnie młodych i starych. Oczywiście z odpowiedniego punktu widzenia.

W mojej opinie, poza sporadycznymi akcjami to kościół wciąż jest zbyt archaiczny żeby trafić do współczesnych ludzi otwartych na świat.

Chcecie być alternatywą dla TVN24.pl? Stwórzcie własne TVN24 w sieci ;)

Edited by dawidt
Posted

polityk24.pl - ta jest ok na serwis o politycze.

mamyglos.pl - IDN jeszcz wolny. Szybko go łap!

GARBACI.PL forum ludzi ciepiących na skrzywienie kręgosłupa,bóle krzyża itd.

Zbyt podle brzmi ten adres na tak poważne sprawy zdrowotne.

Takie "polityczne" domeny to proszę:

obiecali.pl (z ruchem za 400zł) - serwis rozliczający rządz.

kijem.pl (licytacja od 30zł) - krytyka polityczna itp.

Posted

ja myślę że sam sobie odpowiedziałeś, jeśli chcesz pisać o chrześcijanach to katolickiglos(gloskatolicki) a jak o politykach to polityk24

hmm

Posted (edited)

Zgadzam się z tym co napisał dawidt.

Ponadto,

na stronę "polityczną" mnie osobiście nie odpowiada żadna z ww. nazw.

Jest wiele dużo lepszych niedrogich albo "spadających" komuś domen, których być może nie będzie opłacał ...

Na stronę chrześcijańską (lub "wężej": katolicką) myślę, że czuwam.pl akurat mogłoby pasować.

Natomiast strona pn. "garbaci.pl" pachnie skandalem na odległość ;).

Edited by yarowa
Posted (edited)

No niestety :lol:

wycena domen niezarejestrowanych: wolnych i zarezerwowanych.

alfabet-polityki.pl jest wolna , rejestruj, rejestruj

czuwam.pl jest zarezerwowana, spróbuj za kilka dni

garbaci.pl jest zarezerwowana, spróbuj za kilka dni

polska-sprawa.pl jest wolna , rejestruj, rejestruj

grupa-mlodych.pl jest wolna , rejestruj, rejestruj

Poczytaj wpierw Regulamin.

Edited by yarowa
Posted
Jeśli kogoś interesuje któraś z podanych domen to proszę na PW Chętnie odsprzedam za niewielkie pieniądze,domeny opłacone na cały rok.

''Jeśli kogoś interesuje któraś z podanych domen to proszę na PW Chętnie odsprzedam za niewielkie pieniądze,domeny opłacone na cały rok.''

To jak? stawiasz portal ale gdyby cos to chcesz sprzedac domeny?

Zreszta zapoznaj sie z regulaminem.. Domeny zarezerwowane :lol:

Posted

te inne podałem w ankiecie dla kontrastu,żeby była większa różnorodność.

A czuwam.pl i garbaci.pl są zarezerwowane.Przepraszam.

A co sądzicie o nazwie www.przekazdnia.pl Jeden news (przekaz na jeden dzień)

Jestem troszkę zagubiony stąd moje roztargnienie.Portal utworzę na 1 domenie a mam ich znacznie więcej stąd wynika trudna selekcja,dlatego proszę was o pomoc.Postawcie się na moim miejscu,pomijając wykonanie strony itd.Od dobrej domeny zależy ruch na stronie itd.

Liczę się z waszymi sugestiami

Posted
te inne podałem w ankiecie dla kontrastu,żeby była większa różnorodność.

A czuwam.pl i garbaci.pl są zarezerwowane.Przepraszam.

A co sądzicie o nazwie www.przekazdnia.pl Jeden news (przekaz na jeden dzień)

Jestem troszkę zagubiony stąd moje roztargnienie.Portal utworzę na 1 domenie a mam ich znacznie więcej stąd wynika trudna selekcja,dlatego proszę was o pomoc.Postawcie się na moim miejscu,pomijając wykonanie strony itd.Od dobrej domeny zależy ruch na stronie itd.

Liczę się z waszymi sugestiami

Może lepiej byłoby gdybyś przeniósł temat do innego działu i poprosił o opinię na temat domeny dla Twojego projektu. Zapewne dostaniesz kilka ciekawych propozycji nowym nazw a także konkretne oferty sprzedaży. Postaraj się dobrze scharakteryzować swój projekt, wtedy dostaniesz bardziej precyzyjne informacje.

Posted

Tylko czuwam.pl

Reszta to jest czuwanie. ;-).......dla wariatów.....

Posted

Według mnie najlepszy jest przekazdnia

Z podobnej tematyki to jakoś tak odruchowo zarezerwowałem newscorporation.pl na fali rezerwowania korporacjistudenckiej.pl i korporacjiakademickiej.pl a potem wrzuciłem w google zobaczyłem że to firma Murdocha. Strach się bać :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.