Jump to content

Portal katolicko-informacyjny Opiniotwórczy katolickiglos.pl

Domena na portal katolicko-informacyjny,patriotyczny  

6 members have voted

1. 1. Najbardziej związana z tematyką strony jest domena?

• www.katolickiglos.pl
      2
    • www.czuwam.pl
      3
    • www.mamyglos.pl
      0
    • www.polityk24.pl
      0
    • www.przekazdnia.pl
      1

Recommended Posts

Posted

Mam zamiar utworzyć portal o tematyce katolickiej,punkt widzenia chrześcijańskiego na otaczający nas świat.

Newsy,forum,komentarze dodawane przez użytkowników umieszczane pod artykułami,felietonami.

Mam kilka pytań:

1.Która domenę wybrać?

Wydaje się że strony o treści katolickiej nie maja zbyt wiele konkurencji,można współpracować z Kościołem Katolickim,Katolicka Agencją Informacji czy Katolickim Stowarzyszeniem Młodzieży.

2.Jeśli można wiedzieć waham się czy zrobić stronę www w Joomla 1.5 czy opłaca się kupić program Webman 3 (http://allegro.pl/item714604294_cms_webman_na_portal_50_ceny_ostatnia_promocja.html)A może znacie coś lepszego?

proszę zobaczyć na tę stronę

http://www.dlapolski.pl

przybudówka radia Maryja naszego dziennika

wszystkie teksty skopiowane,artykuły Jerzego Roberta Nowaka

a ta strona ma 11 tys użytkowników i jest warta 12 tys.złoty

FENOMEN nie po prostu istnieje zapotrzebowanie na inny punkt widzenia a nie to co serwuje nam TVN24 czy Gazeta Wyborcza

3.Czy w ankiecie jest jakaś domena która ma szersze perspektywy nie tylko katolickie treści ale np. ogólno kulturalne info(recenzje książek,filmów.Chodzi o to aby strona mogła też publikować materiały kulturalne.Jeśłi wybiorę czuwam.pl lub katolickiglos.p, takiej możliwości nie będę miał,chyba że książki i filmy o tematyce katolickiej(Jerzy Popiełuszko)

Mam zamiar utworzyć podobna stronę do www.dlapolski.pl,http://www.politykaglobalna.pl/ i wg was która domena jest na to najlepsza,Podobne będzie wykonanie szablon itd. rozmieszczenie ale treść i zdjęcia oczywiści inne.

Posted (edited)

Czuwam.pl jest najłatwiejsza do zapamiętania, weź tą :lol:

Edit: Przepmyślałem jeszcze drugą sprawę. Powiem jedno. Joomla albo Wordpress. Najlepsze i darmowe. W tym przypadku darmowe = najlepsze.

3. Domena nie ma nic do rzeczy. Opublikujesz, co zechcesz.

Edited by Alan
Posted
Czuwam.pl całkiem dobra domena.

[...]

Byłaby dobra, gdyby w końcu została zarejestrowana. Jest nadal w rezerwacji.

Posted

Mam w rezerwie gayowo.pl to będzie idealna nazwa na taki portal katolicko-informacyjny. Sprzedam za dwie laski z połykiem pod gołym niebem. :-)