Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Postaw subdomeny :lol:

Portal.stomatologiczny.pl

Gabinet.stomatologiczny.pl

Poradnik.stomatologiczny.pl

Magazyn.stomatologiczny.pl

Sprzęt.stomatologiczny.pl

Unit~

Żel~

Irygator~

Cennik~

Fotel~

Most~

A tak na serio, mnie się nie podoba.

Edit.

Jakoś nie mogę sobie wyobrazić okna gabinetu stomatologicznego z naklejką "stomatologiczny.pl"

Edit.

Pod stomatologiczny.com jest (chyba) sklep. Może będą chcieli?

Edited by Growli
Posted (edited)

Duży sklep a bardziej hurtowania oferująca sprzęt stomatologiczny może jak najbardziej być zainteresowana

Domena trochę z mojej branży i tak po cichu radziłbym zainteresować się firmą SKAMEX z Łodzi oni mają dużą ofertę sprzętu, leków, materiałów itd dla stomatologów

Edited by promedica
Posted (edited)

Ale sie uparliscie.

Co stoi na przeszkodzie aby nad wejsciem wisial duzy podswietlany kaseton stomatologiczny.pl ?

Domena jak dla mnie bardzo fajna :lol:

Prosta i intuicyjna

Edited by heden.pl
Posted

Mi się też podobają takie domeny. Gratuluję domeny, SWAGGER, myślę że to był dobry zakup, x.xxx zł na pewno osiągnie przy sprzedaży, ale jakie to zależy jak bardzo będziesz cierpliwy. :lol:

Posted (edited)

Można zobaczyć co znajduje się pod podobnymi domenami:

Dentystyczny.pl

Masztowy.pl

i wielu innych.

Co do przymiotników - uważam, że są to domeny alternatywne/dodatkowe służące jako wsparcie w promocji firmy.

Podczas rejestracji rodzi to jednak pewien dylemat - bo skoro dentystyczny to dlaczego nie dentystyczne/a czy stomatologiczne/a?

Domeny może się przyjmą i sprzedadzą - jednak nie uważam ich za jakieś "rodzynki", których wyjątkowość polega na niepowtarzalności nazwy.

Edited by maryuse
Posted (edited)
Podczas rejestracji rodzi to jednak pewien dylemat - bo skoro dentystyczny to dlaczego nie dentystyczne/a czy stomatologiczne/a?

Bo przymiotniki w liczbie mnogiej to już lekka przesada?? :lol:

Czas zweryfikuje. Dziekuję za opinie. Jakby ktoś jeszcze chciał coś napisać to proszę bardzo :)

Edited by SWAGGER
Posted
Domeny może się przyjmą i sprzedadzą - jednak nie uważam ich za jakieś "rodzynki", których wyjątkowość polega na niepowtarzalności nazwy.

No i chyba każdemu o to chodzi żeby się sprzedały takie właśnie domeny bo rodzynki jak to określiłeś to już od dawna są w portfolio potentatów i raczej ani nie zarejestrujemy ich z palca ani nie przechwycimy a na odkup od możnych tego rynku nie stać 99,999% ludzi zajmujących (lub bawiących) się domenami.

Posted

Myślałem, że coś znowu spadło mi z półki, okazało się jednak, że mam stomatologiczne*pl .

Domena warta rejestracji.

*e-stomatologia.pl

*eStomatologia.pl

*eStomatolog.pl

Posted
dobra, tania alternatywa dla stomatologia.pl,

portal, serwis(stomatologiczny*pl)

#weterynaryjny*pl

#aptekarski*pl

weterynaryjny*pl puściłem wolno chyba w zeszłym roku. :lol: