Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pagerank : 4

Alexa Rank : 11,710,838

Katalog DMOZ : Nie

Katalog Yahoo : Tak

Backlinks Google : 0

Backlinks Yahoo : 0

Backlinks AltaVista : 0

Backlinks AlltheWeb : 153

Ilość podstron : 31

Wiek domeny : 7 lat, 324 dni

ruch na ND -ok 20 uu dziennie (560 przez mc)

ile według was jest warta ?

Posted
to są miesięczne dochody z parkingu ;)

a tak poważniej ktoś się wypowie

Spoko, ja sprzedaję warciarze.pl która zarobiła przez rok prawie $100 i nie ma jakoś szału na licytacji, a wcześniej na forum. :)

Posted (edited)
Spoko, ja sprzedaję warciarze.pl która zarobiła przez rok prawie $100 i nie ma jakoś szału na licytacji, a wcześniej na forum. :)

Czasami tak bywa ale warto nie wpadać w absurdy, skoro domena zarabia miesięcznie przykładowo 100 $ to oznacza, że warta jest minimum 1200 $ - koszt przedłużenia ;)

Kto by chciał sprzedać interes (nie ważne jakiej skali), który zwraca się po miesiącu?

Edited by mdi
Posted
Czasami tak bywa ale warto nie wpadać w absurdy, skoro domena zarabia miesięcznie przykładowo 100 $ to oznacza, że warta jest minimum 1200 $ - koszt przedłużenia :)

Kto by chciał sprzedać interes (nie ważne jakiej skali), który zwraca się po miesiącu?

ja nie wpadam w żadne absurdy. ;)

Ruch na warciarze.pl jest ruchem z kategorii piłka nożna, a na tej domenie to jest ruch plotkarski lub adult, więc nie wiele warty (nie wiem jaki to ruch, bo mi coś archive.org szwankuje).

Posted (edited)
ja nie wpadam w żadne absurdy. ;)

Ruch na warciarze.pl jest ruchem z kategorii piłka nożna, a na tej domenie to jest ruch plotkarski lub adult, więc nie wiele warty (nie wiem jaki to ruch, bo mi coś archive.org szwankuje).

archive.org pokazuje od kilku lat stronę warszawskiej restauracji

(ostatnio przejeżdzając przez pl. Trzech Krzyży nazwa wydała mi sie znajoma - okazuje się, że ponad miesiąc temu nabyłem domenę .pl ;) )

edit

jesli chodzi o ruch to szablon ND mógł się tak kojarzyć :) - już zmieniłem (ciekawe czy wpłynie to na klikalność ?)

Edited by wieju
Posted
czy ma ktoś jakąś propozycję wartości

mam potencjalnego klienta i nie wiem jeszcze ile zaproponować

Przeciez to jest ta kawiarnia, skad swoj program nadaje cyklicznie Marcin Meller w TVN24. Jest to w tej chwili jedyna kawiarnia, jaką kojarzę w stolicy :)

Tak więc wg mnie domena sporo warta. Jezeli masz w pakiecie cafe-szparka*pl (z myślnikiem), wtedy wołałbym nawet 10k za komplet,

a tak to trudno ocenić, bo jak za dużo zawołasz, to zwrócą się do tych z "-"