Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czemu się tak niecierpliwisz!

Dodałeś domeny dzisiaj, i po kilku godzinach podbijasz.

Jeżeli nikt nie chce wycenić Twoich domen to coś musi znaczyć, prawda?

Napisz może jaki widzisz zastosowanie dla Swoich domen, bo ja nie widzę w nich potencjału.

Generalnie wyceniam je na 0zł, chociaż, może się znajdzie kupiec na jedną ;)

karb.pl - 0zł

twor.pl + IDN - 0zł

rame.pl - 0zł

sceptic.pl - 0zł

klubnawodzie.pl - jeżeli istnieje taki klub (nie chce mi się sprawdzać i szukać w G), to jest szansa, że odkupią od ciebie tą domenę. Szansa jest bardzo mała, bo skoro do tej pory jej ni kupili, to widać nie była im potrzebna.

njusy.pl - 0zł

Pozdrawiam,

Bartek.

Posted (edited)
Generalnie wyceniam je na 0zł, chociaż, może się znajdzie kupiec na jedną ;)

Zdecydowanie zgadzam sie z ta opinia, szczegolnie jej pierwsza czescia ;)

Edited by ilustra
Posted (edited)
Njusy.pl to całkiem sympatyczna domena, zwrot dość często używany choć nie tak często jak "newsy". Gorzej z fonetyką w tym przypadku.

To jak powiesz nazwę tej domeny w reklamie radiowej: "zapraszam na niusy.pl pisane przez jot" - czas antenowy kosztuje i tu każdy wyraz powinien być przemyślany.

Wolałbym zainwestować w inną nazwę niż tłumaczyć wszystkim, że to niusy przez jot.

Ahh, no chyba, że kupi ją agora ;)

Pozdrawiam,

Bartek.

Edited by BartX
Posted
To jak powiesz nazwę tej domeny w reklamie radiowej: "zapraszam na niusy.pl pisane przez jot" - czas antenowy kosztuje i tu każdy wyraz powinien być przemyślany.

Wolałbym zainwestować w inną nazwę niż tłumaczyć wszystkim, że to niusy przez jot.

Ahh, no chyba, że kupi ją agora ;)

Pozdrawiam,

Bartek.

Dlatego napisałem, że gorzej z fonetyką tej domeny, jednakże nie każdy projekt wymaga reklamy radiowej. Niektóre projekty skupiają się wyłącznie na sieci. Ponadto nawet przy domenie news.pl czy newsy.pl podobny problem fonetyczny będzie występował biorąc pod uwagę, że "njusy" to dość często używane słowo pisane.

Tak czy inaczej poruszona kwestia fonetyczna to minus tej domeny, wizualnie natomiast prezentuje się przyzwoicie.

Widzę, że Agora stała się synonimem "złego wyboru" ;)

Posted (edited)
Jak domainer twierdzi ze njusy.pl to fajna domena to ja się zastanawiam jakie pomysły może mieć zwykły śmiertelnik

ha, ja bym nawet zwykłego śmiertelnika nie podejrzewał o nijus.pl :)

njusy.pl również i moim zdaniem 0 pln

Edited by przemowild
Posted (edited)

Mam wrażenie, że nie przedłużam lepszych domen. Może czasami warto poobserwować spady, albo wyprzedaże... :)

Edited by SELES
Posted
Jak domainer twierdzi ze njusy.pl to fajna domena to ja się zastanawiam jakie pomysły może mieć zwykły śmiertelnik

napisałem tylko fajna nie rewelacyjna lub super albo kapitalna itp. istnieje pewien problem fonetyczny jak wspomniano wyżej, jednak takie wyrażenie funkcjonuje :)

Posted
napisałem tylko fajna nie rewelacyjna lub super albo kapitalna itp.

Tylko byś spróbował ;)

istnieje pewien problem fonetyczny jak wspomniano wyżej, jednak takie wyrażenie funkcjonuje :)

Moim zdaniem ta domena to jest jeden wielki problem,fonetyczny,wizualny,gramatyczny.