Jump to content

Recommended Posts

Posted

Powitać! ;)

Przedstawiam mały zbiorek nazw niedawno zarejestrowanych. Poproszę o Wasze opinie + ew. wyceny.

GotoweZadania.pl

Randomizer.pl

SkladnicaAkt.pl

Templary.pl

GotowceHtml.pl

Sajter.pl

GotoweSerwisy.pl

Posted

Stawiaj serwisy i pozywaj do sądu abonentów zadania.pl, html.pl i serwisy.pl o kradzież ruchu ;-)

Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać :-)

A tak poważnie to nie widzę w tych domenach większej wartości...

Posted

OT

@Domenator jak chodzi ten .org.pl co ostatnio wylicytowałeś?

Posted
Stawiaj serwisy i pozywaj do sądu abonentów zadania.pl, html.pl i serwisy.pl o kradzież ruchu ;-)

Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać :-)

A tak poważnie to nie widzę w tych domenach większej wartości...

Zdefiniuj "większa wartość". Ostatnio kiedy dałem tu domenę do wyceny, dawali 0 zł. Za kilka dni sprzedałem za 500.

Pozdrawiam.

Posted (edited)
Zdefiniuj "większa wartość". Ostatnio kiedy dałem tu domenę do wyceny, dawali 0 zł. Za kilka dni sprzedałem za 500.

Pozdrawiam.

Jaką domenę? Jakie są dane we Whois dla sprzedanej domeny i na co domena kieruje. Nie widziałem żadnych Twoich sprzedaży w tej kwocie w dziale sprzedane. :)

Edited by kord
Posted
Jaką domenę? Jakie są dane we Whois dla sprzedanej domeny i na co domena kieruje.

Bardzo proszę. Spójrz tutaj:

http://www.di.pl/index.php?showtopic=31987...lnicze\.pl

Nie widziałem żadnych Twoich sprzedaży w tej kwocie w dziale sprzedane. :)

W dziale "sprzedane" pojawia się zaledwie maleńki procent sprzedanych domen. O większości transakcji nie dowiesz się wcale i nigdzie nie przeczytasz. Ja informację o sprzedaży dałem przy okazji pisania innego posta:

http://www.di.pl/index.php?showtopic=32483&hl=rolniczak

Pozdrawiam.