Jump to content

Russianhotels.eu

blaugrana

Recommended Posts

Ostatnio szukam wolnych angielskich fraz w domenach .eu. Efektem tych poszukiwań jest min. domena z tematu, którą zdecydowałem się zarejestrować. Wszystkie końcówki globalne poza .org zajęte. Jak wyceniacie tę domenę? Dziękuję z góry za wszystkie opinie

Edited by blaugrana

Nic mi o tym nie wiadomo :) , niemniej jednak przyjęło się, że jest raczej częścią Europy niż Azji. Nie musi chyba zresztą być w UE, żeby serwis mógł stać na domenie .eu

Wg bada społecznych przeprowadzonych w Rosji, czują się oni Azjatami. i wcale mnie to nie dziwi.

Natomiast, jeśli przyjmiemy, że domena rosja.eu niedawno tutaj wyceniana, jest dobra, bardzo dobra, świetna, super (ja uważam, że tak jest) to chyba nie ma co się czepiać "kontynentalności" Rosji ...

Nic mi o tym nie wiadomo :), niemniej jednak przyjęło się, że jest raczej częścią Europy niż Azji. Nie musi chyba zresztą być w UE, żeby serwis mógł stać na domenie .eu

Pewnie że nie musi.Istnieją różne domeny ale od Ciebie jako domainera wymaga się sensownego podejścia.Według mnie jest to potworek(no offence mate ;))

Wydaje mi się że za dużo za domenę nie dostaniesz, Rosjanie to raczej znani są nie z dobrych hoteli a z robienia bydła w dobrych hotelach a na naprawdę luksusowe rosyjskie hotele stać chyba tylko szejków

Wydaje mi się że domena warta tyle ile wyniosą dochody z parkingu

Ale oczywiście życzę powodzenia i udowodnienia poprzez sprzedaż za xxxxx że się myliłem :)

Pewnie że nie musi.Istnieją różne domeny ale od Ciebie jako domainera wymaga się sensownego podejścia.Według mnie jest to potworek(no offence mate :))

W tym przypadku uznałem, że sensowne jest zarejestrowanie końcówki .eu, gdy wszystkie inne (włącznie z np .de) są zajęte, a na co najmniej kilku są postawione serwisy (np. Russianhotels.com, Russian-hotels.info, Allrussianhotels.com). Nie wykluczam również tego, że zarejestrowałem potworka, min. po to dałem domenę do opinii, żeby wysłuchać głosu innych. Przy okazji dziękuję za Twoją opinię, jak i pozostałe