Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Faktycznie kojarzę, że sprzedajesz też e-booki.pl, błędne informacje coś miałem. :(

Moim zdaniem niskie-średnie x.xxx zł (epracownik.pl), domena z dużym potencjałem, który będzie tylko rósł.

Edited by thomaso
Posted
Miała być sprzedana. Wczoraj, niedługo przed zakończeniem aukcji, dostałem wg mnie dobrą ofertę, a dzisiaj gość łaskawie mnie poinformował, że jednak rezygnuje z kupna :(

Więc wciąż jest na sprzedaż...

Jaka jest wg Was jej przybliżona wartość?

A i tak bywa... niestety.

Co do wyceny, powinno się dać wyciągnąć X.XXX a jak komuś będzie zależeć bo i można portal pracy (lub coś w stylu zlecenia.przez.net) pod tym postawić to i niskie XX.XXX.

Posted
Moim zdaniem niskie-średnie x.xxx zł (epracownik.pl), domena z dużym potencjałem, który będzie tylko rósł.
Co do wyceny, powinno się dać wyciągnąć X.XXX a jak komuś będzie zależeć bo i można portal pracy (lub coś w stylu zlecenia.przez.net) pod tym postawić to i niskie XX.XXX.

Dzięki Panowie za opinie.

Faktycznie kojarzę, że sprzedajesz też e-booki.pl, błędne informacje coś miałem. :)

Tak, zgadza się :( Tzn. błędne informacje odnośnie czego?

Posted (edited)

Błędne informacje dotyczyły tego, że myślałem, że byłeś tą właśnie osobą, która kupiła "poza aukcją" i teraz dajesz do wyceny, a nie, że ją sprzedawałeś na aukcji. :( Taki detal drobny, dopiero potem zauważyłem, że sprzedajesz też e-booki.pl :)

Edited by thomaso