Jump to content

skarpa.pl; partycja.pl

heden.pl

Recommended Posts

Witaj heden

partycja.pl - nie mam bladego pojęcia jak ją zagospodarować, ale pewnie znajdzie się ktoś komu się spodoba. Jak dla mnie niestety 0zl

skarpa.pl - ta jest dużo fajniejsza, pewnie w każdym większym mieście jest jakiś bar, pub, czy hotel/hostel o tej nazwie. Myślę, że dla pubu czy hotelu 2-3k osiągalne.

Pozdrawiam,

Bartek.

Tez sie dziwilem, wiedzialem, ze jest opcja, nie moglem sie jednak doszukac motywow jej zalozenia. ;-)

Podobnie jak nie moglem sobie przypomniec po co ja zarejestrowalem rok temu. :-)

Skarpa.pl to bardzo fajna domena.

Domny jak w temacie. Jakies ostatnio zrealizowane opcje.

skarpa.pl

partycja.pl - tutaj sam sie zastanawiam po co zakladalem na nia opcje :(

Jak Wam sie podobaja i ile moznaby z nich ewentualnie "wycisnac"?

W sumie "partycja.pl" nadała by się na to forum informatyczne ale chyba najkorzystniejsze zastosowanie to dla firmy odzyskującej dane.

"skarpa.pl" - myślę, że przedmówcy dość trafnie przedstawili jej zastosowanie :)

partycja.pl - pod stronkę z obrazami partycji systemowych producenta lapków lub na jakieś forum/poradnik o tym jak taką partycję usunąć w konkretnych modelach :) ; firma informatyczna; firma odzyskująca dane; literówka patrycji :( ja dla odmiany zarejestrowałbym jakby była wolna ;)

skarpa.pl - wszystko zostało już napisane :P