Jump to content

ekobilety.pl & pilkanozna24.pl

SWAGGER

Recommended Posts

ekobilety*pl - 3k sprzedaż prywatna (może kiedyś właściciel będzie moją rodziną)

Powiedziałeś potencjalnemu teściowi, że nie poślubisz jego córki jeśli nie zainwestuje w kilka Twoich domen i nie da Tobie zarobić na opłacenie wesela ? :(

Powiedziałeś potencjalnemu teściowi, że nie poślubisz jego córki jeśli nie zainwestuje w kilka Twoich domen i nie da Tobie zarobić na opłacenie wesela ? :)

Potencjalnemu szwagrowi ;)

Zrobił super interes, ale to zobaczycie za jakiś czas, bo na razie podejrzewam, że to dla Was :(

Powiedziałeś potencjalnemu teściowi, że nie poślubisz jego córki jeśli nie zainwestuje w kilka Twoich domen i nie da Tobie zarobić na opłacenie wesela ? :)

Hehe czyli kolejny raz sprawdza się stara maksyma: Z rodziną wychodzisz najlepiej na zdjęciach :P

Zresztą taką cenę za ekobilety mogła zapłacić tylko obecna/przyszła rodzina :(

A tak serio to gratulacje!!! ;)

BTW. Idea ekobiletów to ciekawa inicjatywa i powinna się sprawdzić :P

Edited by novitz

ja bym sie wstydził sprzedawać taką nindze rodzinie za 3k ;] Jestem w stanie zrozumiec paczki i torebki i wszelkiej masci folie ekologiczne ale do kur.wy biletow sie tyle nie produkuje zeby robic z tego "eko" ;]

ale jak popatrzeć na to z innej strony to można nieźle na tym zarobić :) Obcinasz cenę zwykłego biletu o powiedzmy 10%, produkujesz je rzeczywiście z papieru porecyclingowego (wychodzi taniej) i sprzedajesz ich duuużo więcej - psychika człowieka jest już inaczej nastawiona - myśli: "O tu mam tańszy bilet a do tego ekologiczny, chronię środowisko!"

Jestem w stanie zrozumiec paczki i torebki i wszelkiej masci folie ekologiczne ale do kur.wy biletow sie tyle nie produkuje zeby robic z tego "eko" ;]

Nie pomyślałeś, że może to działać w drugą stronę? Dostajesz bilet za oddanie makulatury - to tak dla uproszczenia i rozjaśnienia horyzontów myślowych.

Pod pojęciem ekobilet może funkcjonować bilet w postaci fotokodu, mms-a czy zwykłego sms-a

ja bym sie wstydził sprzedawać taką nindze rodzinie za 3k ;]

eee tam, przecież jeszcze nie rodzina ;) a business is business, najwyżej później kupi droższy pierścionek

- poza ty być może dożyjemy czasów gdzie przedrostek "eko" będzie bardziej popularny nić "e" i wówczas wszystko będzie eko, ekotelefony, ekostronywww (takie ciemniejsze, aby monitor mniej prądu zużywał) ... :)

eee tam, przecież jeszcze nie rodzina ;) a business is business, najwyżej później kupi droższy pierścionek

- poza ty być może dożyjemy czasów gdzie przedrostek "eko" będzie bardziej popularny nić "e" i wówczas wszystko będzie eko, ekotelefony, ekostronywww (takie ciemniejsze, aby monitor mniej prądu zużywał) ... :)

a wszystko to znajdziemy na ekogiełdzie ;)

Nie spodziewałbym się tego, że te ekobilety to zwykłe bilety, tylko produkowane z ekomateriałów. Mam swoje podejrzenia, ale nie będę gdybał, w każdym razie nie zdziwiłbym się gdyby na takiej stronie powstała jakaś specyficzna giełda, platforma handlowa, lub coś w tym stylu. Jak będzie przekonamy się za jakiś czas.

Edited by Pan_Grzegorz

Zrobił super interes, ale to zobaczycie za jakiś czas, bo na razie podejrzewam, że to dla Was ;)

Wg mnie bardzo ładna domena, ekobilety, czyli bilety elektroniczne, „bezpapierowe”. Tak jak ekodomeny to domeny rejestrowane i obsługiwane bez zbędnej makulatury. ;-)

sie chwilke zastanawiałem co to są "kobilety" :)

Taa... ja się kiedyś zastanawiałem po co komu eKomoda.pl, a jak się zorientowałem że to ekoModa.pl to już było za późno żeby ją złapać... :-(