Jump to content

hazardzista.net, wyboryPrezydenta.PL, e-panorama.pl

Los_Rozrabiakaneros

Recommended Posts

hazardzista.net - hazard internetowy kwitnie

Pod serwis. Wartosc XX-XXX

e-ubezpieczalnia.pl - ubezpieczenia przez internet

Ta z tych wszystkich chyba najciekawsza, ale wycena i tak XXX (do kompletu warto miec eubezpieczalnia.pl)

wyboryPrezydenta.PL - inspiracja .... wiadomo (wybory Prezydenta Polski)

e-panorama.pl - taka panorama internetu

newsday.pl - wiadomości dnia

0 zl

Witam

1. hazardzista - z uzależnieniem mi sie kojarzy (podobnie jak alkoholik) :rolleyes:

2. wyboryPrezydenta -> lepsze by było wyboryprezydenckie.pl a tak to słabe troche

3-4. e-panorama oraz e-ubezpieczalnia -> cięzko powiedzieć (nie jestem przekonany do "e-xxxx.pl" - sam mam taką i lipa ze sprzedażą)

5. newsday.pl -> słaba (bardziej kojarzy mi się z nowym dniem (pomijając "s") , niż wiadomościami), lepsze byłoby już daynews.pl , czy przykladowo dailynews.pl (ale już zajęte)

Mogę sie mylić w opiniach, krótko siedzę w temacie domen. Niech ktoś inny się jeszcze wypowie.

Pozdrawiam

e-panorama.pl

Chyba najlepsza. Dobra na serwis informacyjny.

wyboryPrezydenta.PL - inspiracja .... wiadomo (wybory Prezydenta Polski)

Dobra na serwis wyborczy.

hazardzista.net

Całkiem niezła. Może nie ma pozytywnego zabarwienia, ale czy hazardziści się tym przejmują?

e-ubezpieczalnia.pl

Trudno będzie o klienta. Wpierw miałem to na liście do przechwycenia - potem wykasowałem.

Czy firma ubezpieczeniowa będzie sie lansowała pod takim adresem? Wątpię. Broker ubepieczeniewy raczyj nie, bo nie jest ubezpieczycielem/ubezpieczalnią.

newsday.pl

Raczej słaba.

Dziękuję za opinie :blush:

Co mnie kierowało rejestracją ?

e-panorama.pl - pozostałe rozszerzenia przekierowują na pf.pl (bez krechy też)

hazardzista.net - przekonał mnie czas opłacenia domeny hazardzista.com - do 2017 roku :lol:

e-ubezpieczalnia.pl - na swój użytek

newsday.pl zarejestrowałem przez podobieństwo newsweek.pl, tak na wszelki wypadek :) i Alexa jest wysokie

wyboryPrezydenta.PL - co do niej mam pytanie, czy znalazł by się poważny klient gdyby na niej postawić serwis i sprzedać ją już z działającym serwisem ?