Jump to content

eKurs.pl i testuj.pl

Recommended Posts

Posted

Hej,

wziąłem przed sekundą: eKurs.pl i testuj.pl.

Trochę się zastanawiałem, ale po namyśle przygarnąłem je do portfolio.

Słusznie? ;)

Pozdrawiam!

Posted
eKurs.pl mi się podoba, dałem ją nawet do przechywycenia w dropped.pl ale nie złapało? Jak ty ją zarejestrowałeś w AZ.pl, z palca??

nie wiedziałeś, że Az.pl łapie domeny? ;) mi już się kilka razy przytrafiła sytuacja, że Dropped nie złapał domeny a została zarejestrowana w Az.pl

Posted
eKurs.pl mi się podoba, dałem ją nawet do przechywycenia w dropped.pl ale nie złapało? Jak ty ją zarejestrowałeś w AZ.pl, z palca??

Ma ciekawy skrypt domowej roboty za pomocą którego rezerwuje od razu w AZ - jak widać po raz kolejny działa.

Posted
mi już się kilka razy przytrafiła sytuacja, że Dropped nie złapał domeny a została zarejestrowana w Az.pl

mnie się coraz cześciej ostatnio przytrafiają sytuacje, że domeny dane do przechwycenia w dropped.pl odnajduję w innych serwisach, ale w AZ.pl po raz pierwszy ;)

eKurs.pl to bardzo fajna domena, distance learning to jedna z fajniejszych możliwości jakie oferuje internet.

Posted

Też kiedyś łapałem w AZ, ale pod koniec 2007 napisali mi że już nie udostępniają API do łapania... ;)

Obie domeny bym zarejestrował, aczkolwiek perełki to nie są.

Posted

Dzięki za wypowiedzi!

Liczę po cichu, że padną jeszcze w tym wątku jakieś konkretne kwoty, albo chociaż trochę "iXów".

"Jaka jest minimalna kwota, za którą sprzedałbym domenę [eKurs.pl,testuj.pl]?" ;)

Dostałem kilka pytań o chęć sprzedaży, jakoś jeszcze sobie nie poukładałem w głowie ich wartości, więc chętnie zapoznam się z Waszymi odpowiedziami na powyższe pytanie ;)

Przy okazji, żeby nie było wątpliwości - AZ.pl domen nie łapie, nie są to też tak do końca rejestracje z palca :P

Posted
Jeśli przyszło by do przedłużenia domeny eKurs.pl. to nie przedłużył bym jej, mi domena się nie podoba.

Natomiast testuj.pl zachował bym tylko jako przekierowanie na testuj.net :rolleyes:

a wydawało mi się, że tylko ja tak myślę :)