Jump to content

Recommended Posts

Posted

Co sądzicie o tej domenie?

Branża związana z nurkowaniem jest na fali rosnącej, coraz większe zainteresowanie kursami nurkowania i co za tym idzie sprzętem.

Czy uzyskanie po mailingu ceny na poziomie 3-4k jest możliwe???

Posted
Czy uzyskanie po mailingu ceny na poziomie 3-4k jest możliwe???

Raczej 300-400zł. Domena jest dobrym keywordem i niestety tylko keywordem. Na nazwę strony nurkowej się nie nadaje więc wątpię, znając środowisko od 8 lat, aby ktoś zapłacił więcej. Kilka domen sprzedałem nurkom za drobne, a na pozostałych, które mam, postanowiłem uruchomić własne strony dla nurków - za drobne ich nie chcę puszczać.

Zwróć się ew. do Equesa (www.eques.com.pl) - polskiego producenta suchych skafandrów (na mokre mówi sie pianki). Może uda się coś więcej od nich wyciągnąć. Nie mają domeny w "pl" więc masz tu pewien argument.

Szczerze powiem, że trzymam kciuki za uzyskanie 3-4k. Byłby to dla mnie dobry sygnał.

#akwalung.pl

#butla.pl

#podwodniaki.pl

#nurkujcie.pl

#rafy.pl

Posted (edited)
Zwróć się ew. do Equesa (www.eques.com.pl) - polskiego producenta suchych skafandrów (na mokre mówi sie pianki). Może uda się coś więcej od nich wyciągnąć. Nie mają domeny w "pl" więc masz tu pewien argument.

Domeny eques.pl oraz eques.com.pl ma Konfexim - 2 Sp. z o.o. z Siechnic k. Wrocławia, producent skafandrów do nurkowania pod marką...Eques :)

Nie wiem dlaczego nie korzystają z eques.pl tylko z eques.com.pl ?

Swoją drogą dzięki za przypomnienie pojęcia 'suche skafandry'.

Na mokre mówi się 'pianki' a na suche 'suchacze' ;)

Skafandry mogą być nie tylko nurkowe ale ogólnie wodne, poza tym ratownicze, ochronne oraz kosmiczne.

Z tym, że kosmicznej ceny bym się za tą domenę nie spodziewał.

3-4 k. chyba jednak jest możliwe ale przy dużej odrobinie szczęścia.

Edited by Kangur