Jump to content

Recommended Posts

Posted

w przeciwieństwie to wczorajszej wieloznacznej - jak się okazało - domeny kostki.pl dziś poprosze o wycenę kolejną "opcyjną" domenkę

likiery.pl

chyba bardziej jednoznaczna :)

a co sądzicie o jej wartości

pozdrawiam

Bartek

Posted
chyba bardziej jednoznaczna :)

Literówka od 'lakiery'? :)

Nie znam branży, ale na pewno to generyk pierwszego sortu.

Przestrzegam tylko przed wymianą barterową. ;-)

Posted (edited)
ja to z wysokoprocentowych tylko czystą :) no czasem tequilę

Ja wolę kieliszeczek miodówki :)

Na przekierowanie dla producenta likierów lub na jakiś serwis kulinarny lub ogólny o napojach jak najbardziej nadaje się :)

Z opcji ?

Edited by Kangur
Posted
ja to z wysokoprocentowych tylko czystą :) no czasem tequilę

Ja czysta to tylko polska wodka*pl :) Ale mamy i tequilla*pl :)

Likiery moim zdaniem to bardzo dobra domena i warto poczekać na odbiorcę końcowego, który zapłaci odpowiednią cenę ;)

Posted

Mysle, ze dla producenta/ dystrybutora liczba mnoga jest o wiele lepsza. Koniaki, winiaki, likiery (rumy brzmi moim zdaniem nieco dziwnie, choc dystrybutor moze miec w swojej ofercie rozne ich rodzaje i forma zdaje sie byc poprawna) to nazwy pod ktorymi smialo mozna prezentowac swoja oferte handlowa (wachlarz produktow). Likier.pl @Michala w mojej opinii nadaje sie natomiast doskonale na przekierowanie majace na celu promocje konkretnego produktu, konkretnej marki likieru. Oczywiscie rowniez jako nazwa klubu/ restauracji/ lokalu lepiej brzmi l.p. Dla mnie te domeny posiadaja identyczna wartosc, kazda ma swoje plusy i minusy i wypada lepiej lub gorzej - kwestia pola, na jakim chcielibysmy wykorzystywac dana nazwe.