Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jeśli dotrze do potencjalnych klientów to tak (nastawiasz sie na D2D raczej a nie na EU?). Musisz ten materiał jakoś rozpropagować - już 1 krok poczyniłeś:)

Posted

Dobre, aczkolwiek nie każdemu chce się tyle czekać żeby zobaczyć jakie masz domeny :) Filmik ogólnie dobry do promocji strony z portfolio :)

Posted

Starałem się, żeby był krótki, i tak wywaliłem sporo domen które chciałem wsadzić. Umieszczę je w kolejnej części. Faktycznie pomysł z nazwą domeny w centralnym punkcie jest lepszy, ale to już następnym razem. Filmik oczywiście skierowany jest do EU nie do domainerów, traktuję to na razie jako eksperyment i ciekaw jestem czy się sprawdzi.

Posted

filmik ciekawy - zawsze to nowa forma promocji :) wydaje mi się jednak, że przejścia między poszczególnymi tematami/domenami są za długie, a i same nazwy domen są mało czytelne - powinny się jakoś bardziej wyróżniać, być umieszczone gdzieś na środku

Posted
Starałem się, żeby był krótki, i tak wywaliłem sporo domen które chciałem wsadzić. Umieszczę je w kolejnej części. Faktycznie pomysł z nazwą domeny w centralnym punkcie jest lepszy, ale to już następnym razem. Filmik oczywiście skierowany jest do EU nie do domainerów, traktuję to na razie jako eksperyment i ciekaw jestem czy się sprawdzi.

Też jestem ciekaw jak to wyjdzie bo pomysł i wykonanie mi się podobają. Zgadzam się, że powinieneś lepiej wyeksponować nazwy (może rzucający się w oczy kolor?)Jaki masz pomysł żeby trafić do EU z reklamą? Jest tu wiele branż wymieszanych z sobą.

Posted
Tak Swagger, zdecydowanie znasz ten pomysł. Jesteś genialnym wizjonerem i nikt na to wcześniej nie wpadł. W rozmowie ze mną napisałeś że chciałbyś na swojej stronie zrobić intro jak na stronie forda: http://www.fordvehicles.com/2009f150/.

Ma to sie to tak do promocji domen na You Tube jak grabie do kapelusza <_<

Nie dość, że wykorzystałeś mój pomysł to teraz go jeszcze od podstaw będziesz opisywał ?

Posted (edited)
Nie dość, że wykorzystałeś mój pomysł to teraz go jeszcze od podstaw będziesz opisywał ?

Odpowiadam ci zgodnie z prawdą na twój bezsensowny zarzut.

Nigdy nie miałeś żadnego pomysłu na promocję domen na You Tube. Twoim jedynym pomysłem było ściagnięcie pomysłu Forda na intro na twoją stronę. Nie rozumiem więc zupełnie, na jakiej zasadzie rościsz sobie prawo do "pomysłu" promowania domen na YT??????. Dla mnie to nie do pojęcia.

Edited by przemowild
Posted
Odpowiadam ci zgodnie z prawdą na twój bezsensowny zarzut.

Nigdy nie miałeś żadnego pomysłu na promocję domen na You Tube. Twoim jedynym pomysłem było ściagnięcie pomysłu Forda na intro na twoją stronę. Nie rozumiem więc zupełnie, na jakiej zasadzie rościsz sobie prawo do "pomysłu" promowania domen na YT??????. Dla mnie to niepojęte.

NIGDY NIE MAIŁEM POMYSŁU NA PROMOCJĘ DOMEN NA YOUTUBE, bo promocja na tym kanale jest bez sensu, ale miałem pomysł na wykorzystanie filmików do promocji domen o czym Ciebie poinformowałem (zareagowałeś że Ci się podoba i że chcesz mieć takie) a Ty na dodatek dobrze nie potrafiłeś wykorzystać.

Z mojej strony to tyle. Jak widzisz różnice w promocją domen filikami na YT a INTRO NA PORTFOLIO to ja dziękuje.

Ale prawda jest taka, że sam to przeniosłem z motoryzacji na domeny więc patentu na to nie mam.

p.s. dobijam właśnie targu i nie wyprowadzisz mnie z równowagi <_<

Posted (edited)
NIGDY NIE MAIŁEM POMYSŁU NA PROMOCJĘ DOMEN NA YOUTUBE, bo promocja na tym kanale jest bez sensu, ale miałem pomysł na wykorzystanie filmików do promocji domen o czym Ciebie poinformowałem (zareagowałeś że Ci się podoba i że chcesz mieć takie) a Ty na dodatek dobrze nie potrafiłeś wykorzystać.

Z mojej strony to tyle. Jak widzisz różnice w promocją domen filikami na YT a INTRO NA PORTFOLIO to ja dziękuje.

Ale prawda jest taka, że sam to przeniosłem z motoryzacji na domeny więc patentu na to nie mam.

p.s. dobijam właśnie targu i nie wyprowadzisz mnie z równowagi <_<

Tak, mój drogi, to że podpatrzyłeś intro video na czyjejś stronie, dało ci w ten sposób wyłączność na wykorzystywanie materiałów audio-wizualnych w promocji domen we wszelkich możliwych mediach. ;) Napisałem, że chcę mieć takie intro. No i mam? Widzisz intro na mojej stronie? Mój filmik wcale ci się nie musi podobać. Mogłeś napisać, że jest do kitu a nie wymyślać jakieś absurdalne historie.

Jak jutro wymyślisz koło, to z góry zastrzegam sobie prawo do korzystania z "twojego" patentu. ;)

Edited by przemowild
Posted

Fajna sprawa, teraz tylko patrzeć jak pojawią sie inne dilmiki, bądź to na YouTube, bądź na stronach głównych portfolio domeniarzy. Ciekawie by rowniez wygladal ladnie zrobiony banner we flashu, hmm... jak bede mial kiedys czas to sam sie chetnie pobawie <_<

Jedno pytanie: w jakim programie to zmontowales?

Posted (edited)
Tak, mój drogi, to że podpatrzyłeś intro video na czyjejś stronie, dało ci w ten sposób wyłączność na wykorzystywanie materiałów audio-wizualnych w promocji domen we wszelkich możliwych mediach.

ODPOWIEDŹ: Nie, nie dało.

Problem w tym że o tym pisaliśmy, o promocji domen poprzez VIDEO. Właściwie nie ma problemu.

A gdybyśmy pisali na PW o rejestracji domeny qwertyuiop.pl, powiedziałbym że planuje jej rejestracje i Ty byś ją po tym zarejestrował czyj byłby pomysł ? ;) (błagam, tylko nie pisz że domena jest jedna)

@jaca869 będziesz miał taki filmik za free w najbliższym czasie...

edit: nie taki <_<

Edited by SWAGGER
Posted (edited)
ODPOWIEDŹ: Nie, nie dało.

Problem w tym że o tym pisaliśmy, o promocji domen poprzez VIDEO. Właściwie nie ma problemu.

A gdybyśmy pisali na PW o rejestracji domeny qwertyuiop.pl, powiedziałbym że planuje jej rejestracje i Ty byś ją po tym zarejestrował czyj byłby pomysł ? <_< (błagam, tylko nie pisz że domena jest jedna)

Lubię cię Swagger ale nie mogę zrozumiec twojej pokrętnej logiki. Po pierwsze nie mówiliśmy o promocji domen przez Video więc nie naginaj faktów i nie zmieniaj kontekstu naszej rozmowy. Nasza konwersacja ograniczyła się wyłącznie do umieszczenia intro na stronie i nie było w niej ani słowa nawet o tym co ma w tym intro być. Kolejnego zdania o rejestracji qwe... to juz nawet nie skomentuję, bo po prostu zaczynasz już pisać jakąś inną bajkę, której nie ogarniam.

@Jaca Filmik zrobiłem w Muvee Producer 6. Jest to jednak zbyt mało zaawansowany program i w dodatku płatny. Kupiłem go 2 lata temu za 50$, ale teraz juz bym się nie zdecydował. Przede wszystkim ma bardzo ograniczoną opcję edycji napisów.

Edited by przemowild
Posted
Po pierwsze nie mówiliśmy o promocji domen przez Video więc nie naginaj faktów i nie zmieniaj kontekstu naszej rozmowy. Nasza konwersacja ograniczyła się wyłącznie do umieszczenia intro na stronie i nie było w niej ani słowa nawet o tym co ma w tym intro być.

pewnie w intro portfolio domen miały być zdjęcia samochodów ze spalaniem na 100km lub gołych lasek z numerami telefonu <_<