Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Bardzo mi sie podoba, wiedziałem, że spadnie, ale niestety opcja... gratuluje ! Mam pomysł na zagospodarowanie, jakbyś był zainteresowany to pw <_< Chętnie również odkupie... ;)

Edited by eRcu
Posted

No ładna, ale czy jest taka super komercyjna? Taka sama miła dla oka nazwa jak grawitacja. Zapewne każdy ma w portfolio fajną nazwę .pl której używają w Polsce dziesiątki firm, klubów itd i czy coś z tego wynika? Mimo tego co napisałem, życzę od 10k w górę przy odsprzedaży.

Posted
Zapewne każdy ma w portfolio fajną nazwę .pl której używają w Polsce dziesiątki firm, klubów itd i czy coś z tego wynika?

no to, ze czasem się sprzedają ( manekin.pl, mozzarella.pl ), a czasem czasem czekają na lepsze czasy ( ministerstwo.pl, bastylia.pl ) <_<

Posted

swietna domena!

jest klub "atmosfera" w Krakowie (św. Tomasza ale już właściwie na Pl. Szczepańskim) ale nazwa klub w tym przypadku jest zbyt szumna..

Posted
a to ja wiem, tylko, ze im kiedyś było szkoda 5k netto ;)

jest też w krakowie restauracja corleone - też nie chcą corleone.pl

straszne te krakowskie cętusie ;)

Ptasiek też klub z Krakowa. Wolą mieć .eu oraz com.pl niż Ptasiek.pl za kilka stówek.

atmosfera.pl fajna domena pod serwis pogodowy lub organizacji ekologicznej.

Posted

Piękna domena. Niekoniecznie pod klub/pub/gastronomiczny przybytek ;P ale także z powodzeniem można wykorzystać pod portal/serwis internetowy/esklep, agencję interaktywną.... Generalnie po prostu domena z wyższych sfer ;P