Jump to content

Recommended Posts

Posted

Domena jest trochę "połamana" w wymowie. Nazwę trudno przekazać przez telefon, bo to "e" gdzieś ucieka, poza tym nie wiadomo czy z myślnikiem czy bez... Z drugiej strony nie ma już niczego ciekawego w tej branży, co można ustrzelić z palca. No chyba, że jakiś nowotwór z zupełnie innym słowem w nazwie <_<

Proponuję zrobić ładne logo, gdzie "e" wyraźnie się odcina (np. kolorystycznie). Czyli zrobić z tego atut, a nie konieczny dodatek do "urlopów". Dopiero wtedy szukać klienta. A za jakie pieniądze? Jak zwykle trudno powiedzieć.. może 100 - 500zł?

• 3 weeks later...
Posted

mnie tam się podoba - nie jest to co prawda urlop.pl, ale myślę, że można poprowadzić pod tym jakąś poważniejszą stronę

jeśli chodzi o wycenę, to nie sprzedawałbym poniżej 3k

Posted

eUrlopy jak dla mnie co > 1000zł<2000zł Wszystko zależy od tak zwanego klienta końcowego.

Czas płynie na twoją korzyść więc trzymaj ją jak najdłużej, a klient sam się zgłosi. Pośpiech w przypadku dobrych domen jest niewskazany.

Pozdrawiam i gratuluje kolejnej dobrej domeny.

Ja ostatnio ustrzeliłem czuwam.pl

Posted
Ze względu na to, że w ostatnim czasie otrzymałem kilka zapytań o tą domenę

Domena jest bardzo kiepska wiec sprzedawaj pierwszemu lepszemu jak sie taki kiedys pojawi

Posted

Domena dotyczy dobrego biznesu, dla którego brakuje już dobrych domen więc wszelkie akceptowalne wersje warto trzymać i czekać na EU. Mam przykładowo wczasy4u.pl i będę ją przedłużał, bo domen nie będzie przybywało. Poczekaj z nią na EU za 2k lub więcej.