Jump to content

Recommended Posts

Posted

1.Narx: inaczej cześć, nara, siemka

Widzę zastosowanie dla portalu społecznościowego dla "szczyluchów".

Dodatkowo zarejestrowałem narks.pl (fonia)

Narx.pl: co o niej sądzicie, może jakaś wycena?

Posted
1.Narx: inaczej cześć, nara, siemka

Widzę zastosowanie dla portalu społecznościowego dla "szczyluchów".

Dodatkowo zarejestrowałem narks.pl (fonia)

Narx.pl: co o niej sądzicie, może jakaś wycena?

Spadnie za rok, portalu społecznościowego nie będzie, bardziej do mnie przemawia słowo "larynx" - sprawdź sobie w google lub ling.pl co znaczy

Posted
Nie spadnie, bo jej nie puszczę;] Dla mnie ma wartość i dlatego zarejestrowałem

teraz tak mowisz, a za rok jak przyjdzie zaplacic 30 zlotych za przedluzenie to zdanie zmienisz...

Posted

No to prosze Państwo "znafcy" wyjasnijcie dlaczego uwazacie tak a nie inaczej. Według mnie domena krótka (4literowa), pl, popularne powiedzenie wśród młodzieży więc o co kaman?

Posted
No to prosze Państwo "znafcy" wyjasnijcie dlaczego uwazacie tak a nie inaczej. Według mnie domena krótka (4literowa), pl, popularne powiedzenie wśród młodzieży więc o co kaman?

czytając tytuł od razu wiedziałem, że chodzi Ci o "nara" itp. Od razu też wiedziałem, że jest to nindża. Może to jakiś regionalizm bo ja nigdy nie spotkałem się z "narx". Masz rok na jej sprzedaż - ciekaw jestem czy się uda uzyskać więcej niż regfee... ba! nie wiem czy uzyskasz chociażby regfee

Powiedz mi... komu zamierzasz ją sprzedać?

Posted

nawet bardziej niż inne młodzieżowe powitania* jest to sezonowa odzywka (nie słyszałem narx)

* nara, narta, narka, nerka, nareczka, narazicho, naraska, siema, siemka, siemanko, siemano, siemasz, strzała, strzałeczka, strzałeza, hej, hejka, heja, itd. itp.....

(za rok spada)

Posted
masz jakieś wtyki że za rok przedłużenia będą po 30 zł ? czy NASK obniży ceny ? :D

Tak jakos walnalem kwote xD. Do tej pory musialem przedluzyc tylko jedna domene, wiec nei orientuje sie w kwotach. Chodzilo mi raczej o to, ze ja nawet 30 zlotych bym za tę nindze nie zaplacil :P

Dobrze, że nie ty o tym decydujesz. Koniec tematu

Wiadomo, jestes rozżalony tym, ze kupiles domene, w ktorej pokladales ogromne nadzieje, a okazalo sie, ze to kompletna klapa. I powiem wiecej: sam czasami stosuje ten 'text' czyli 'narx', ale zadna szanujaca sie spolecznosciowka nigdy by nie powstala pod taka domena i co wiecej, nigdy nie wszedlbym na strone narx.pl :). I jeszcze jedno - ublizanie innym nic nie pomoze :lol: