Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zarejestrowałem sobie przed chwilą y4.com.

Nie znałem jej specyfiki, tylko zdziwiłem się, że leży sobie wolna wśród 2-znakówek, więc ją zarejestrowałem.

I siedzi mi teraz biedactwo na liście domen, nie mogę nic z nią zrobić, bo wywala mi komunikat:

Błąd EuroDNS: Podana domena nie znajduje się na Twoim koncie lub nie istnieje [5111]

a kasa została pobrana.

Siedzę sobie i czekam na rozwój wydarzeń.

Ciekawe ile osób na świecie zrobiło się na to poza mną?

Mam nadzieję, że Michau mi odeśle kapustę :)

Posted
Poczytaj TO

Ogolnie podobna sytuacja...

Nie do końca podobna, bo w tamtym przypadku był błąd po stronie rejestru i faktycznie domena została zarejestrowana, a w tym przypadku był błąd po stronie rejestratora, który pobrał pieniądze za niewykonaną usługę.

Posted
Michau kapustę odeśle - dwuliterowych .com nie można rejestrować, zaraz idę gonić EuroDNS dlaczego pokazują te domeny jako dostępne...

odeśle pobierając prowizję za odesłanie...:)

Posted

Zanim zarejestrowałem się w Dropped i zacząłem czytać ten dział na forum, też było dla mnie "czarną magią" kto to jest "Michał" albo co lepsze "Michau"... :P Kiedyś myślałem, że to jakiś guru domen, który zarządza wszystkim i wszędzie - to było takie piękne, bo magiczne :)

Z czasem okazało się, że Michau, to po prostu właściciel serwisu Dropped któremu każdy nie wiedzieć czemu mówi od razu po imieniu ;):D

:) Michał, wychodzi na to, że masz masę znajomych ;):)