Jump to content

Recommended Posts

Posted

Co myślicie o tej domenie??

Wiem ze znalezieniem eu graniczy się z niemal cudem:), ciekawi mnie, czy macie jakiś fajny pomysł na zastosowanie tej domenki

Posted

Zabawna, ale raczej bez biznesowego zastosowania... będzie trudno ze sprzedażą za sensowną kwotę.

Wiem ze znalezieniem eu graniczy się z niemal cudem:),

zebrak.eu jest wolna - o co chodzi z tym cudem?

Pozdrawiam!

Posted (edited)

Może jako anagram, literówka od nonIDN źrebak.

Nie widzę potęgi w domenie, chociaż oglądałem wczoraj reportaż o upadłości konsumenckiej. Rodzina, która się na to zdecydowała została obciążona kosztami 8 tys zł. Czyli, żeby "upaść" trzeba być bogatym. Kolejna polska paranoja a ustawa gniot.

Edited by maryuse
Posted
Domena bez wartości, osoby zarabiające na żebrakach nie są zainteresowane rozgłosem, a sami żebracy raczej nie mają stron www.

To może właśnie nadszedł ten czas i ta chwila aby poszli z postępem i zaczęli żebrać w sposób cywilizowany?

:P:):P

Posted
To może właśnie nadszedł ten czas i ta chwila aby poszli z postępem i zaczęli żebrać w sposób cywilizowany?

Żebractwo jest raczej zjawiskiem antycywilizacyjnym z natury rzeczy, które na cywilizacji pasożytuje.

Pozdrawiam!

Posted (edited)
(..)Wiem ze znalezieniem eu graniczy się z niemal cudem:)(..)

Eee tam.. Ja moge być EU, za.. 7 zł.. :P

Btw - ciekawe co na to "dziady kalwaryjskie".. W tzw "sezonie" mają po kilka stów dziennie.. (Wiem, bo mieszkam blisko:).

Edited by css
Posted

Wiem ze znalezieniem eu graniczy się z niemal cudem:), ciekawi mnie, czy macie jakiś fajny pomysł na zastosowanie tej domenki

IDN żebrak.pl zajęty widze twój mam nadzieje będzie łatwiej (jesli wogóle) sprzedać albo postawić książke wniosków i zażaleń " że brak"

że brak tanich odnowień

że brak generyków z palca

że brak..... :P

Posted
Domena bez wartości, osoby zarabiające na żebrakach nie są zainteresowane rozgłosem, a sami żebracy raczej nie mają stron www.

I dlatego właśnie taka strona byłaby bardzo oryginalna.

Wystarczy odpowiednia fotka, dobry opis. Do tego podpiąć system płatnosci i można wykupić reklamę.

Może się przyjmie, jak "one million dollar homepage".