Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam!

Potrzebuję 45 PLN na Mbank, oddaje z ING 55 PLN.

Jeżeli któryś użytkownik mógłby mi pomóc - bardzo bym prosił. Na forum przeprowadziłem już dosyć sporo transakcji i każdy był zadowolony i tym razem obiecuję, że będzie tak samo. Jeżeli ktoś chciałby mnie wybawić z dosyć niezręcznej sytuacji bardzo bym prosił o kontakt na PW - pieniążki oddaje z ING 55 PLN jeszcze dzisiaj przeleje.

Pozdrawiam

Posted
Dziękuje, już jeden dobry człowiek mi pomógł.

Pozdrawiam!

A może Ty okażesz się tym dobrym człowiekiem i dokończysz transakcję którą rozpoczęliśmy miesiąc temu i do teraz nie wywiązałeś się do końca ze swojej części? Czekam na odpowiedź na pm.

Posted

Lumbo. Szkoda, że w ten sposób przedstawiłeś sprawę. Mogłeś przynajmniej skontaktować się ze mną i powiedzieć, że nie podałem ci jednego kodu authinfo z 14.

Kod authinfo już ci podałem, a na drugi raz proszę po prostu się odezwać jak człowiek.

Pozdrawiam

Posted
Lumbo. Szkoda, że w ten sposób przedstawiłeś sprawę. Mogłeś przynajmniej skontaktować się ze mną i powiedzieć, że nie podałem ci jednego kodu authinfo z 14.

Kod authinfo już ci podałem, a na drugi raz proszę po prostu się odezwać jak człowiek.

Pozdrawiam

Proszę nie przekręcać. Kod podałeś ale od 25.09.2009 nie potwierdziłeś transferu. A czy nie próbowałem się kontaktować? Napisałem Ci o tym 3 krotnie. I do dzisiaj nie potwierdziłeś transferu.