Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dawno nie dawałem nic do wyceny, poznęcajcie się nad moim najnowszym zakupem:

mundurki.pl

Co prawda minister się zmienił :), ale mundurki na stałe zagościły w wielu szkołach.

Posted
Dawno nie dawałem nic do wyceny, poznęcajcie się nad moim najnowszym zakupem:

mundurki.pl

Co prawda minister się zmienił :) , ale mundurki na stałe zagościły w wielu szkołach.

z tym znecaniem na forum to sama prawda,ale ja nie jestem socjopata i gratuluje konkretnej domeny, a moze jeszcze mundurkigiertycha*pl  :D pozdrawiam

Posted

nie wiem nawet ile kosztuje mundurek, wiec cięzko przeliczyć, ale domenka warta bezproblemowo wielokrotność sprzedaży. tym bardziej, że klientem tak naprawde nie ejst konkretny rodzic, a szkoła. a wtedy to już hurt. niemniej jakby mi ktoś zaoferował 10-15k netto to bym sprzedawał

Posted
nie wiem nawet ile kosztuje mundurek, wiec cięzko przeliczyć, ale domenka warta bezproblemowo wielokrotność sprzedaży. tym bardziej, że klientem tak naprawde nie ejst konkretny rodzic, a szkoła. a wtedy to już hurt. niemniej jakby mi ktoś zaoferował 10-15k netto to bym sprzedawał

Do kompletu mam .com.pl. :)

Posted

fajna domena ...taka spoza mainstream ale z drugiej strony komercyjna.

Prosta i na temat.

Klient się na pewno znajdzie....wystarczy wspomnieć ile pracowni krawieckich przestawialo sie na produkcje mundurków.

Istnieje też grupa klientów zajmujacych się dystrybycją i/lub sprzedażą.

Ja myslę że poniżej granicy wysokiego x,xxx niskiego xx,xxx nie ma co sprzedawać

Posted

Domainer wygrał zawody, taki mundurek mi odpowiada mojej kobiecie również :)

Posted

Fajna domena, ale ten bum na mundurki się już chyba skończył rok temu. :)

Posted
Fajna domena, ale ten bum na mundurki się już chyba skończył rok temu. :)

Czekaj, czekaj, wybory tuż tuż :D

Jeszcze Giertych wróci i moda na mundurki wraz z nim.

Posted
Czekaj, czekaj, wybory tuż tuż :)

Jeszcze Giertych wróci i moda na mundurki wraz z nim.

To już wiadomo na kogo Seles będzie głosował. :D

Posted

mundurki.pl --> gdzies pomiędzy krawaty.pl a skarpetki.pl ;)

PS. wlasnie zarezerwowalem komże.pl/komze.pl --> myslicie ze warto oplacic? :) mam kilka dni, się wezmę zastanowię... :D

Posted
PS. wlasnie zarezerwowalem komże.pl/komze.pl --> myslicie ze warto oplacic? :) mam kilka dni, się wezmę zastanowię... :D

Jasne!

Alex (MisUsztek) zaraz Ci wspomni o tym, ile pracowni krawieckich się przestawiło na taką produkcję. Widać, że on nawet siedzi w krawiectwie. ;)

Posted

Do kompletu "obierki.pl" jeszcze wolne :)

A tak na serio, to domena idealna na sklep z mundurkami szkolnymi. Jestem zwolennikiem małych specjalistycznych sklepików. Wolę takie od megasklepów, gdzie nikt nic nie wie, a helpdesk leży pod toną zakolejkowanych zapytań.