Jump to content

AudytyInformatyczne.pl

Recommended Posts

Posted

Audyt informatyczny - tak

audyty informatyczne - nie

Pierwszy raz spotykam się z tego typu określeniem w liczbie mnogiej (stosuje się takiej formy naprawdę rzadko)

Poza tym, jesli domena audytinformatyczny.pl nie znalazla swojego komercyjnego wlasciciela (klient końcowy) to nawet nie masz co marzyc o zarobku na swojej domenie.

Także bite 0zł

Posted
Poza tym, jesli domena audytinformatyczny.pl nie znalazla swojego komercyjnego wlasciciela (klient końcowy) to nawet nie masz co marzyc o zarobku na swojej domenie.

Także bite 0zł

nie bardzo rozumiem jak można o jakiejkolwiek domenie powiedzieć że 'domena nie znalazla swojego komercyjnego wlascicela'. Czyli wszystkie zaparkowane domeny są warte 'bite 0zł'? :)

dostałem ofertę na średnie XXX (stąd ten wątek...), więc jednak pomarzę o tym zarobku ;)

Posted
nie bardzo rozumiem jak można o jakiejkolwiek domenie powiedzieć że 'domena nie znalazla swojego komercyjnego wlascicela'. Czyli wszystkie zaparkowane domeny są warte 'bite 0zł'? :)

dostałem ofertę na średnie XXX (stąd ten wątek...), więc jednak pomarzę o tym zarobku ;)

komercyjne zastosowanie, pomyłka.

więc sprzedawaj i nie czekaj ani chwili dłużej! ten ktoś może w każdej chwili przejżeć na oczy, nie dopuść do tego. ;)

Posted
jak oceniacie wartość domeny autytyinformatyczne.pl ?

To Audyty czy Autyty w końcu ? :P

Ja bym brał te średnie xxx na twoim miejscu.

S.F.

alpine5