Jump to content

www.komineczki.pl

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam

www.komineczki.pl

Pierwszy raz proszę was o wycenę domeny. Dziś zarejestrowałem ją z palca, miałem przeczucie :)

Proszę was o wycenę, ewentualnie wasze zdanie na temat domen zdrobnieniowych.

Dzięki

Rafał

Edited by zecke
Posted
Dziś zarejestrowałem ją z palca, miałem przeczucie ;)

Rozstań się czym prędzej z tym przeczuciem (sprzedaj lub oddaj komuś)...

trochę ponad 200 wyników wyszukiwania w google dla tej frazy :)

Moim zdaniem domena warta 0 zł

S.F.

alpine5

Posted

Osobiście posiadam kilka 'zdrobnionych' domen (pytanka/opowiadanka/ankietki) więc moja opinia pewnie nie jest do końca obiektywna... ale mi się w miarę podoba :P

Na sklepik niszowy w sam raz! Ale nie ukrywam, że sprzedać samą w sobie domenę będzie ciężko...

Pozdrawiam!

Posted

Pytanka to jednak trochę coś innego niż komineczki (ankietki/opowiadanka już praktycznie w tym samym stylu).

Jak pracowałem dawno temu "za ladą", to się nasłuchałem od klientów (tych którzy tylko oglądali, a nigdy nic nie kupili - mówiliśmy na nich Apacze, od wypowiadanego przez ich wszystkich magicznego stwierdzenia: "Dziękuję, ja tylko patrzę" :P ) zdań typu: "Mam takie małe pytanko..." Częstym nadużyciem (nie tylko w przypadku osób przytoczonych powyżej) jest stosowanie zdrobnienia "pieniążki" - nienawidzę osobiście.

S.F.

alpine5

Posted
Witam

www.komineczki.pl

Pierwszy raz proszę was o wycenę domeny. Dziś zarejestrowałem ją z palca, miałem przeczucie :P

Proszę was o wycenę, ewentualnie wasze zdanie na temat domen zdrobnieniowych.

Dzięki

Rafał

Tzw. zdrobnienia mają niewątpliwie czasami sens.. W tym przypadku - nie.